وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
وای دقیقا من یه پسر و یه دختر دارم ب نظرخودم کافیه بعد بقیه دنبال جفتن واسه بچه هامن ☹️
من 18 سالمه مامانم 7 8 بار حامله شد سقط شد تمام دکترای ایرانو رفت و میلیونی خرج کرد با وجودی هیچ کدوم مشکل نداشتن بازم بچه ها نمیموند و یهو بدون هیچ دارو و دکتر و عملی داداشمو باردار شد و الان 2 سالشه و همه میگن خوبه دیگه این پسرت مونده یکی دیگع بیار برا جفت پسرت ک این مثل دخترت احساس تنهایی نکنه مامانم 39 سالشه بابام 44 مامانم گاهی جوگیرر میشه بعدیو بیاره اما خب خدا کنه نیاره
انقدر داره بهم سخت میگذره که آرزومه سرطان بگیرم بیمارستان بستری شم و دیگه هیچ خونه نیام جسمم تکه تکه ...
زیاد سخت نگیر مادر
منم خواب نداشتم
چشام قرمز یودهمیشه
میگفتم دیگه کور میشم حتما
همیشه سردرد داشتم
یروز تموم میشه
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
چی بگم. حالا که هست باید مراقبت کنی. برای این که شرایط بدتر نشه، دیگه بچه ی سوم رو نیار
ولی برو حسابی با اونا که این بلا رو سرت آوردن بجنگ و حرفای زشت بهشون بزن. داد بزن و عصبانیتت رو نشون بده، مخصوصاً برای مادرت. من هم مادرم خیلی اذیتم میکرد.
منم چند سال پیش مثل تو بودم خودمو فحش میدادم که بچه دوم آوردم..تاپیکشم هست قبلاً زدم 😂اما الان خیلی راضیم بچهام بزرگ شدن با خودشون حرف میزنن بازی میکنن .تو درس به هم کمک میکنن...راحت شدم
بقیه بهت گفتن دومی رو بیار تو که ۶ سال نیاورده بودی ، بازمنمی آوردی ..... اونا چاقو که نذاشته بودن زیر گلوت !
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴