2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی مجرد بودم وقتی بچه نداشتم خنده هام تو فامیل معروف بود اهل بگو بخند ووووواز وقتی بچه دار شدم یکب ...

عزیزم قربونت بشم خدا قوت 

درک میکنم مادر بودن واقعا سخته و با هیچ کار و شغلی هم قابل مقایسه نیست ولی عزیز دلم ناشکری نکن ،فدات بشم ،خدا قهرش میگیره 

یک لحظه تصور کن اگه بچه دار نمیشدی به نظرت بازم میتونستی مثل مجردی شاد باشی؟

بچه بزرگترین نعمتیه ک خداوند به زن و شوهر هدیه میکنه به نظرم عزیز دلم یه کم دیدت رو عوض کن درسته بچه سختی های خودشو داره ولی واقعا شیرینیه زندگی هم هست 

من خودم بعد به دنیا اومدن بچه ی اولم تو همون بیمارستان به همسرم گفتم همین یه دونه کافیه هااا،،از بس ک زایمان سختی داشتم ،بعدشم شب بیداری ها و زخم شدن سینه ام....بعدشم ی کم ک بزرگ شد بچه ها رو میزد و همه از حضور ما تو جمع ناراحت میشدن و متلک میگفتن،،،الان دخترم حدودا ۱۷ سالشه بیا ببین چه خانمی شده ،،وقتی باهاش وارد جمع میشم بهش افتخار میکنم نسبت به هم سن و سالاش خیلی دختر خوبیه این رو همه بهم میگن،،خدا رو شکر اون روزهای وحشتناکم تموم شده،،شاید باورت نشه گاهی دلم تنگ هم میشه برای بچه گیش میگم کاش رفتار بهتری داشتم باهاش و همیشه مثل ی حسرت تو دلمه ک چرا باهاش بعضی جاها بد برخورد کردم 

اینا رو بهت گفتم گلم ک بدونی سختی هست ولی آخرش شیرینه،،مطمئن باش بدون حضور پسرگلت بازم شاداب نبودی عزیزکم 

ببخشید زیاد نوشتم امیدوارم ازم ناراحت نشی😘❤️

راستی اگه بدونی بابت این اذیت شدنات خدا چه پاداشی برات کنار گذاشته😍هیچ وقت به خودکشی فکر نمیکنی عشقم 😘

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

عزیزم قربونت بشم خدا قوت درک میکنم مادر بودن واقعا سخته و با هیچ کار و شغلی هم قابل مقایسه نیست ولی ...

سلام گلم دیشب تا صبح چشم رو هم نزاشتم از شدت حال بدی 

میشه برام دعا کنی پسرم خوب بشه 

توروخدا برام دعا کن

سلام گلم دیشب تا صبح چشم رو هم نزاشتم از شدت حال بدی میشه برام دعا کنی پسرم خوب بشه توروخدا برام دعا ...

چشم گلم حتما ❤️❤️

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

الان میان میگن تو فقط بفکر بیرون رفتنی و خودت مقصری و بچه بیگناهه و خوبت میکنه بچه ، اینجا هرچی بگی ...

عزیزم کسی مجبورت نکرده بوده که باردار شی!بچه های خودتو داری بزرگ می‌کنی دو روز دیگه همینا میشن عصای دستت از کس دیگه نیست که.شما میگی دخترت هشت سالشه میتونی از کمک بخوایی.از همسرت کمک بخواه ،میخوای بری روضه بده دست همسرت.گاهی بزار خونه بابات برو تفریح کن،کلا بنظرم خیلی سخت میگیری و یه مقدار وسواس داری.

به هر حال قراره فکر کنی ؛پس چرا بزرگ فکر نکنی؟

عزیزم کسی مجبورت نکرده بوده که باردار شی!بچه های خودتو داری بزرگ می‌کنی دو روز دیگه همینا میشن عصای ...

همسر تا شب سرکاره ، خونه بابام هزار کیلومتر از ما دوره ، هیچکسو‌ندارم تو شهر غریب تک و تنهاییم از صبح تا شب تو‌خونه 

درست میگی زیادی وسواس دارم وسخت میگیرم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏