عزیزم قربونت بشم خدا قوت
درک میکنم مادر بودن واقعا سخته و با هیچ کار و شغلی هم قابل مقایسه نیست ولی عزیز دلم ناشکری نکن ،فدات بشم ،خدا قهرش میگیره
یک لحظه تصور کن اگه بچه دار نمیشدی به نظرت بازم میتونستی مثل مجردی شاد باشی؟
بچه بزرگترین نعمتیه ک خداوند به زن و شوهر هدیه میکنه به نظرم عزیز دلم یه کم دیدت رو عوض کن درسته بچه سختی های خودشو داره ولی واقعا شیرینیه زندگی هم هست
من خودم بعد به دنیا اومدن بچه ی اولم تو همون بیمارستان به همسرم گفتم همین یه دونه کافیه هااا،،از بس ک زایمان سختی داشتم ،بعدشم شب بیداری ها و زخم شدن سینه ام....بعدشم ی کم ک بزرگ شد بچه ها رو میزد و همه از حضور ما تو جمع ناراحت میشدن و متلک میگفتن،،،الان دخترم حدودا ۱۷ سالشه بیا ببین چه خانمی شده ،،وقتی باهاش وارد جمع میشم بهش افتخار میکنم نسبت به هم سن و سالاش خیلی دختر خوبیه این رو همه بهم میگن،،خدا رو شکر اون روزهای وحشتناکم تموم شده،،شاید باورت نشه گاهی دلم تنگ هم میشه برای بچه گیش میگم کاش رفتار بهتری داشتم باهاش و همیشه مثل ی حسرت تو دلمه ک چرا باهاش بعضی جاها بد برخورد کردم
اینا رو بهت گفتم گلم ک بدونی سختی هست ولی آخرش شیرینه،،مطمئن باش بدون حضور پسرگلت بازم شاداب نبودی عزیزکم
ببخشید زیاد نوشتم امیدوارم ازم ناراحت نشی😘❤️
راستی اگه بدونی بابت این اذیت شدنات خدا چه پاداشی برات کنار گذاشته😍هیچ وقت به خودکشی فکر نمیکنی عشقم 😘