2777
2789
قربونت برمبخدا خودم سختی کشیدم به خیلیا کمک کردم تو بچه داریشون ک نمک نشناس بودن حتی بچه هم نداشتم ا ...

الهی عزیزم 

میفهمم چی میگی 

من درکت میکنم 

منم چکاپ نرفتم یک هفته اس خارش شدید واژن دارم نتونستم دکتر برم خودم سرچ کردم قرص گرفتم 

فقط امیدوارم این روزا بگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اینکه میگف بچت گناه داره تنهاس فردا سنت بالاترمیره پشیمون میشی و هزارتا عذاب وجدان بهم داد نگو‌ ...

بچه هات چندسالشونه

حق داری ازبس میگن ادم عذاب وجدان میگیره

جدیدن ب پسرم میگن مگه نی نی نمیخوای مادرت عرضه ندارهب رات بیاره بهش بگو میخوای😑

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

وقتی چیزی رو نمیدونی نمک رو زخم کسی نپاشاونی که لعنتش کردم یه آدم کثیفه که خودش منو به این روز انداخ ...

من بهت نپریدم

آره از اینکه سالم بودن بچه هات رو نمی بینی

حرصم گرفت

از اینکه خیلی ها آرزو دارن بچه سالم داشته باشن

تو داری و اینو نمی بینی

حرصم گرفت

برای همین تاپیک هات رو خوندم

وقتی دیدم اونو نوشتی واقعا غیر قابل درک بود برام

در هر حال امیدوارم تو هم قدر داشته هات رو بدونی و حالت بهتر بشه

یادت باشه همیشه شب ها حال آدم بدتره .... 

گوشی و بذار کنار یه دمنوش درست کن برای خودت

این روزا هم‌می گذره برای تو

و همین‌بچه هات هم‌بزرگ میشن و دیگه این‌مشکلات رو نخواهی داشت ....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

عزیز دلممممممآره درک میکنم گاهی آدم به جنون میرسه

وای اره😑شماتلاش میکنین دکتر رفتین لااقل

پس مادر خوبی هستی

فقط خسته شدی🥺 من هیچ کاری نکردم براش😔

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

الهی عزیزم میفهمم چی میگی من درکت میکنم منم چکاپ نرفتم یک هفته اس خارش شدید واژن دارم نتونستم دکتر ب ...

وای خارش😭چندساله دارم تحمل میکنم

خیلی بده 

زیادی میشه پماد ان ان میزنم اروم بشه یکم

دارو یبارگرفتم دوستم ماماعه

یه مدت باز دوباره شروع شد

من که قید روضه رفتن و زدم ولی کاش هیچوقت بچه ت سر شب نخوابه که دیگه خوابش نبره و دوساعت و نیم تو بغل ...

هممون این روزا رو کشیدیم درکت میکنم گلم من بچه م ۳ماهه بود کمرم درد میکرد زمین گیر شدم بچه نمیخوابید یه سر جیغ میزد تاشوهرم خسته از سرکاراومد بم دادش شیرش دادم و نمیخوابید کثیف کرده بود نمیتونستم عوض کنم ب شوهرم گفتم بدش اومد گفت من کار ندارم بدرک ک فلج شدی🥺زنک زدم مادرم از ی شهردیگه اومد کمکم  تارفتم امپول زدم فرداش ک کمی بهترشدم مادرم گفت کاردارم و رفت خونش من موندم و ی بچه ۵ساله و یکی ۳ماهه با کمردرد و بدبختی 

خلاصه گذشت برا بچه اولمم تا۶ماه یه سره گریه میکرد کولیک داشت شب وروز سرپا تکونش میدادم روانی مون کرده بود ازطرف حرفای بقیه هم شده بود آینه دق واسم!ولی گذشت 

روزای سخت توهم میگذره ب خدا توکل کن و سعی کن خودتو ناراحت نکنی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من بهت نپریدمآره از اینکه سالم بودن بچه هات رو نمی بینیحرصم گرفتاز اینکه خیلی ها آرزو دارن بچه سالم ...

کاش میشد برم سرویس 

دمنوش پیشکش

ناشکری نمیکنم خداروشکر که دارمشون 

بلکه همین بچه ها یه روزی عصاب دست من و همسرم بیچارم بشن

هرروز خداروشکر میکنم بابت سلامتیشون و زیباییشون و هوششون

ولی منم ربات نیستم آدمم 

آدما کاهی کم میارن 

و اینکه آدمای خوبی اطرافم نیستن 

وقتی عزیزترین فرد زندگیت یعنی مادرت اینه دیگه فکرکن بقیه کین و چین 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
هممون این روزا رو کشیدیم درکت میکنم گلم من بچه م ۳ماهه بود کمرم درد میکرد زمین گیر شدم بچه نمیخوابید ...

ای خدا 😭😭😭

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
وقتی بچت کنار گوشت زار بزنه گررررریه گررررریه و ول‌نکنه هر چی بخوای با ملایمت حواسشو پرت کنی قانعش ک ...

من خواهر کوچیکم اینطور بود.دقیقا می دونم چی میگی عزیزم. اونقدر زار میزد که همسایه بغلیمون می اومد خونمون با مامانم دوتایی گریه میکردن. 

چاره چیه صبرت و زیاد کن و انرژیشم تخیله کن. بازی فکری جور چین. هر چیزی که بتونه بچه رو خسته کنه. اون با رفتارت متوجه میشه کع دوسش نداری و بدتر میکنه

قرص فلوکونازول زدی ؟

اره

یه شیاف وپماد وقرصم بود

اسماشونو دقیق یادم نیست دوسال گذشته

دیگم دنبال درمان نبودم

پدمو عوض کردم یکم بهتر شد

نمیدونم حساسیته چیه

ولی عفونترم دارم یک هفته است بدتر شدم

کلیه دردم میگیرم م. قع  ا د رار

واسه اینکه میگف بچت گناه داره تنهاس فردا سنت بالاترمیره پشیمون میشی و هزارتا عذاب وجدان بهم داد نگو‌ ...

منم بچم هفت سالشه. همه میگن بیار بچمم خیلی مشتاقه اما فعلا جسارتشو ندارم و اماده نیستم و به حرف احدی هم گوش نمیدم واقعا سخته بچه بزرگ کردن نمیدون قدیم چه طورده تا ده تا میاوردن

قرص فلوکونازول 150بخور و یکی دیگم‌ خودتو با آب داغ بشور

دیگه فایده نداره باید برم دکتر حتما

مشکلاتم بیشترشده

اول پسرمو ببرم بعد خودم میرم یروز