2777
2789
وقتی مجرد بودم وقتی بچه نداشتم خنده هام تو فامیل معروف بود اهل بگو بخند ووووواز وقتی بچه دار شدم یکب ...

عزیزم😔من مجردی سختی زیاد کشیدم اما ادم صبوری نیستم وبشدت عصبیم

ولی خدا قبل دادن بگه کلی زجرم داد دوبار بچه هامو بارداری ازدست دادم باکلی دعا ونذر ونیاز پسرم موند برام 

همیشه فکرمیکنم خدااینجوری کرد قدر بدونم هرچند قدرنمیدونم 

گاهی کم میارم میزنمش😔خدامنو ببخشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه متنفر باشتو که برای بچه دار شدنت هم بقیه رو لعنت میکنیاونم نزدیکان خودتو نقش خودت رو نمی بینیاز ...

وقتی چیزی رو نمیدونی نمک رو زخم کسی نپاش

اونی که لعنتش کردم یه آدم کثیفه که خودش منو به این روز انداخته تمام روانمو برده کاری کرده که حوصله بچمو نداشته باشم

تو‌متوجه نمیشی هیچوقت و نمیتونی هم درکش کنی 

شایدیه روزی اگر مادرت وسط زندگیت پرید و میخواست با همسرت رابطه داشته باشه و همسرت بهش پا نده و تو بفهمی اونوقت شاید شاید حال الان منو‌درک کنی که چرا نفرینش کردم، امشب دلم خیلی شکسته بود ولی وقتی اسم روضه رو اوردی روضه ای که الان اصلا تو فکرم نبود کاملا دلم خورد شد ، خورد خورد 

انقدر الکی به آدما نپر

اونم از روی قضاوت تاپیک های قبلیشون و نقطه ضعف هاشون 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

عزیزم درکت میکنم من وشما و خیلی از مادرا بخاطر بچه کوچولو سختمونه بریم هیئت بریم جایی حتی جشن یا خرید و....منم چندساله نرفتم حایی و حتی پریشب رفتم هیئت تارسیدم دخترم ۳سالشه گفت خوابم میاد برگشتم خونه دیشب دخترم خوابید ساعت ۹وشوهرم خونه بود گفتم بمون پیش بچه باخودم نمیبرمش تا من باپسرم بریم هیئت قبول کرد من وپسرم رفتیم یه نیم ساعت ک کذشت پسرم گریه کرد ک دندونم درد میکنه باز برگشتم خونه! بچه داری همینه ناشکری نکن بزرگ میشن خوب میشن خداروشکرکن بچه سالم داری خیلی از خانمها میان کلی نذر ونیاز میکنن گریه دعا تاخدا یه نی نی بهشون بده پس شکر گذار باش میدونم خستگی داره ولی میگذره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

به نظرم افسردگی گرفتی اصلا این حالتات طبیعی نیست.

باید برای خودت کمی وقت بیشتر بذاری.

میتونی از کسی کمک بگیری یک تایمی بچه هاتو بذاری پیششون بری باشگاه.

وقتی خوابن تو هم بخواب.

من خودم سه تا بچه آوردم که فقط اولیش خواست خودمون بود دوتای دیگه عنایت و لطف خدا و اختلاف سنی اولی و دومی ۲ سال و سه ماه و دومی و سومی یک سال و نه ماه.

منم خیلی خیلی خیلی دوران سختی داشتم ولی خداروشکر دارن بزرگ میشن.

دلتو بذار جای اونایی که بچه معلول دارن و تا آخر عمر پاسوزن.

به بچه هات عشق بده.ما میریم و این طفل های معصوم از ما یادگار میمونن.

نمیگم من اصلا دیوونه نمیشم ولی چاره چیه با تلویزیون عزاداری بکن بچه هاتم ببر بیرون هیئت هارو ببینن روضه زنونه مال پیرزنهاست اصلا حوصله بچه ندارن تا بچه صدا بده تذکر میدن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یعنی میشه بچه من خوب بشه دیگه گریه نکنه برام دعا کن

تمرکزتو ازروی بچت بردار تا خوبشه. خود خوری عصبی رو کنار بذار.فریاد نکش و از کوره دررو. نفس عمیق بکش و اگه کارش برخلاف خواست توئه گولشبزن و براشداستان خیالی تعریف کن. 

فدای محبتت چقدر مهربونیبچه خودت چند سالشه

قربونت برم

بخدا خودم سختی کشیدم به خیلیا کمک کردم تو بچه داریشون ک نمک نشناس بودن حتی بچه هم نداشتم اونروزا ک درک داشته باشم از بچه داری

دلم میخواد هیچکس سختی نکشه

کاش همه با درک بودن گاهی بهم کمک میکردن

من پسرم پنج سال ودوماهشه

خیلی اخلاقش بابقیه بچه های اطرافم فرق میکنه ساده ودلسوز ولی حرف گوش نکن

عصبی هم هست

جز مادرم کسی نگهش نمیداره

اونم روش نمیشه فکرکنم 

ولی اونجام چون اخلاقای خاصی داره نمیزارمش

همه جا دنبالمه حتی بازار واذیت میکنه زهرمیکنه هرجابرم برام😂میسازم باهاش 

چیکارکنیم گلم دیگه اینجوریه

هرجامیرم همه نشتن من میدووم😑

یک سالی میشه گاهی میرم جایی بیشتر خونه بودم حتی دکترم نمیتونستم برم

پنج ساله چکاپ نرفتم دکتر زنان

دیگه اوضاعم خیطه باید برم😑

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

تمرکزتو ازروی بچت بردار تا خوبشه. خود خوری عصبی رو کنار بذار.فریاد نکش و از کوره دررو. نفس عمیق بکش ...

وقتی بچت کنار گوشت زار بزنه گررررریه گررررریه 

و ول‌نکنه هر چی بخوای با ملایمت حواسشو پرت کنی قانعش کنم ولی اون دست بردار نباشه چیکار می‌کنی 

خب چه طور به حرف همچین مادری گوش دادی؟

واسه اینکه میگف بچت گناه داره تنهاس فردا سنت بالاترمیره پشیمون میشی و هزارتا عذاب وجدان بهم داد 

نگو‌ آرامش منو میخواست خراب کنه

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
خدا حفظش کنه اگر بچه خوبیه اگر لااقل گریه نمیکنه رو‌مخت نمیره نزنش

خدا بچه شما روهم حفظ کنه 

گریه نمیکنه میکوبه همه چیو

دروشکونده😂

رومخم زیاد میره😑من بیشعورم بخدا

مادر بدیم میزنمش گاهی محکم ک جاش میمونه

میاد بهم میگه نمیبخشمت😭مگه منو مفت اوردی میزنی🥺