2777
2789
فکر نکنم با پارک‌ درست بشه ببین همش در حال نق نق نق گررریه لج لج من به فکر خودکشی ام

الان میان میگن تو فقط بفکر بیرون رفتنی و خودت مقصری و بچه بیگناهه و خوبت میکنه بچه ، اینجا هرچی بگی سرکوبت میکنن یک مشت زن ستیز بی عقل 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
اره اما واقعا بودنش برام مهم نیست ب شدت برام عزیزه و دوسش دارم اما الان تایمی نیست من بررادر نیاز د ...

پسر منم ۱۶سالشه گاهی شوخی میکنیم میگم بچه سوم میاریم آبجی بشه میگه من چطور درس بخونم نق نق بچتون منو از درس میندازه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که قید روضه رفتن و زدم ولی کاش هیچوقت بچه ت سر شب نخوابه که دیگه خوابش نبره و دوساعت و نیم تو بغل ...

باشه متنفر باش

تو که برای بچه دار شدنت هم بقیه رو لعنت میکنی

اونم نزدیکان خودت

و نقش خودت رو نمی بینی

از منم متنفر باش

وقتی سالم بودن بچه تو نمی بینی

منم حرفی ندارم ....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

آره افسردگی دارم از دست بچم افسردگی شدید سه سال قرص خوردم خوب نشدم

کمکی نداشتی مگه

چقدر سخته

انشالله بزرگتر میشه ببین چقدر بچه ارومی میشه

دیدم اینجوری

هر روز وشب صدای جیغ وگریه های وحشتناک وگوش خراش میومد سرسام میگرفتی اگه میشنیدی الان همون پسر سیزده چهارده سالشه

عصای دست مادرشه یدونه صدام ازش درنمیاد

صبرکن عزیزم

ب این چیزام فکرنکن 

وقتیم گریه میکنه محلش نده بفهمه واکنش نشون ندادی کمترش میکنه فقط زمان میخوادو. صبر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

الان میان میگن تو فقط بفکر بیرون رفتنی و خودت مقصری و بچه بیگناهه و خوبت میکنه بچه ، اینجا هرچی بگی ...

بی عقل عزیزم اونیه که بچه بیاره و لعنتش رو برای بقیه بفرسته

یه زن بزرگ و بالغ .....

اینم جواب متلکت .... برای اینکه تاییدت نکردم حق نداری توهین کنی 

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

یعنی شما فقط با حرف مردم بچه دار شدی؟ شرایطو نسنجیدی؟؟ اون بچه ک گناهی نکرده خودتون اوردینش

آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟! 

این روزا هم میگذره

به ازای کسایی که بچه نیاوردن و این کمردرد پادردا رو نکشیدن حتما برای تو یه چیزای خوبی اتفاق میفته که برای اونا نخواهد بود

فقط اگه صبر کنی🌱

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

باز خوبه فاصله بچه های تو زیاده... بچه اول من 1 سال و خورده ای بود که دومی رو آوردم..  و رسمااااا پشیمون شدم.. چون خیلی اذیت شدم.. دومی خیلی اذیتم کرد.. نه شبا خواب داشتم نه روزا استراحت 

الان که کمی بزرگتر شدن باز بهتره... خداحفظشون کنه، جونمو براشون میدم ولی هرکی اسم بچه دوم و سوم میاره حالم بد میشه😵‍💫😵‍💫

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
فکر نکنم با پارک‌ درست بشه ببین همش در حال نق نق نق گررریه لج لج من به فکر خودکشی ام

باورکن حق داری خسته میشی

همینجوری الکی نق میزنه زیرسه سال بود یچیزی😑

کاش نزدیکت بودم میومدم کمکت بخدا

چون دست تنها بودم درکت میکنم

نمیتونم قضاوتت کنم جات نیستم وشرایطو نمیدونم

فقط گلم ب خودکشی فکرنکن دیگه اینا حیله شیطانه

خودمم زیاد فکرمیکنم ولی اینکارونمیکنم هیچوقت

دیگم سعی میکنم فکرنکنم واقعا حالتو بدترمیکنه این فکرا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

واقعا چته؟حتمن به روان پزشک مراجعه کن. خیلی داغونی

فکر کردم خدای نکرده بچه معلول داری اینطوری لعنت میفرستی.

والله منم دو تا پسر پشت هم دارم که یکسره باهم دعوا میکنن کلی اذیت دارن. دائم سرم شلوغه و درگیر پسرام هستم و هیچ کجا نمیرم و با بچه هام عشق میکنم

مادرم بهم اصرار میکنه بچه سوم بیار چون دختر نداری من توانایی خودمو میدونم که از پس سه تا برنمی‌ام و نمیارم

شما خودت بچه دوم آوردی و دیگرانو لعنت میکنی‌؟ 

واقعا روانی هستی

یعنی میشه بچه من خوب بشه دیگه گریه نکنه برام دعا کن

شک نکن خوب میشه بخدا

همیشه اینجوری نمیمونه خب بزرگ میشه

مردی میشه برای خودش

باز نق بزنه خجالت نمیکشه😀