2777
2789
مادرشوهرمنم همش میگه سومی روبیارین 😂😂

مادر شوهر من زورش به بقیه نمی‌رسه به من میگه منم میگم پسر کوچیکم گفته نی نی نمی‌خوایم ،میگه نه به حرف بچه نکن یکی دیگه بیار،انکار من به حرف پسر ۸ساله دیگه بچه نمیخوام

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

با اجازه ی استارتر لطفا دو تاپیک آخرمو گزارش بزنین اگه گزارش زدید لایک کنین براتون صلوات بفرستم✨

برای هر دو تا تاپیکتون گزارش زدم

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همش به فکر خودکشی ام

دکتربرو گلم افسردگی داری شاید

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

هررزو ببرش پارک ببین بهتر نمیشهخاک بازی خیلس خوبه اروم میشهیذره ازادترش بزار شاید سختش میگیری عصبی م ...

فکر نکنم با پارک‌ درست بشه 

ببین همش در حال نق نق نق گررریه لج لج 

من به فکر خودکشی ام

مادر شوهر من زورش به بقیه نمی‌رسه به من میگه منم میگم پسر کوچیکم گفته نی نی نمی‌خوایم ،میگه نه به حر ...

ازمن خیلی اصرار می کرد منم آخرین بار بهش گفتم باشه مامان فقط ماهی ۱۰ تومن برام بزن میارم خداروشکر دیگه نگفته تا الان

تاپیک های قبلیت رو خوندماصلا نمیشه درکت کرددو تا بچه سالم داری و تمام این اداهات برای یه روضه نرفتن ...

من که قید روضه رفتن و زدم ولی کاش هیچوقت بچه ت سر شب نخوابه که دیگه خوابش نبره و دوساعت و نیم تو بغلت تابش بدی سرپا با پادرد و کمردرد که بخوابه که نره سراغ شوهرت که خوابیده و خسته س و صبح زود باید بره سرکار

کاش هیچوقت کسی انقدر بیچاره نشه...

درضمن از آدمایی که فقط دنبال اینن که یه نقطه ضعف از طرف بگیرن و بکوبن تو سرش متنفرررررم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
عزیزم خداحفظش کنه خوبه ک تنها نیستی

اره اما واقعا بودنش برام مهم نیست ب شدت برام عزیزه  و دوسش دارم اما الان تایمی نیست من بررادر نیاز داشته باشم 

من درگیر درس و زندگیمم اون درگیر یچی دیه من کلیی عقده همبازی تومه برا همین ب شدت اذیتش میکنم عین ی بچه 2 ساله باهاش رفتار میکنم کلی گازو بوسو اذیت 

ولی خب خوشحالم دارمش 

😂😂

بخداراست میگم😂😂پشیمون میشم یه مدت عذاب وجدان میگیرم باز فکرمیکنم باز تاپیک میبینم میترسم😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ازمن خیلی اصرار می کرد منم آخرین بار بهش گفتم باشه مامان فقط ماهی ۱۰ تومن برام بزن میارم خداروشکر دی ...

خخخ خیلی بالا گفتی شاید با دو سه تومن راضی میشد ،الان بچه سوم چهارم بیاری ظلم در حق بچست از هر نظر مالی معنوی 😔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

بخداراست میگم😂😂پشیمون میشم یه مدت عذاب وجدان میگیرم باز فکرمیکنم باز تاپیک میبینم میترسم😂

واقعا حق داری تصمیم سختیه 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ببین خااااااار میشی بدبخت میشی بیچاره میشی نیار بخدا من یه روزی خودکشی میکنم

خب چیکار میکنه ک اینجچری شدی ؟

امسال ما عید نداریم شادی نداریم...ما عزاداریم ....عذا دار عزیزامون🖤