ساحل_دریایی مدیر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17150 عنوان کفتان چه رنگایی قشنگ تره | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 25 پست درسته کووو تا پاییز و زمستونولی میخوام پارچه بگیرم بدوزه مزون مخصوصحداقل یکی دو ماه طول میکشه تا نوبتم بشه و آماده بشهدرکل دو رنگ پیشنهاد بدیدقدمم بلند رنگ پوستم سفید 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 1404/04/12 | 21:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 26825 اگه یدونه مشکی و یدونه قهوه ای نسبتا تیره انتخاب کنم بنظرت چه رنگی ترکیب بشه باهاش قشنگ میشه با مشکی ... تو که میخوای زحمت بکشی چرا مشکی ؟ همه پوش نخر یه چیزی بخر که خیلی جذاب باشه البته من کلا مخالف الان خریدن نمیدونی سال بعد چی مد شده
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17150 با مشکی نوارها و تزئینات نقره ایبا قهوه ای پارچه ی کرم رنگ مرسی از نظرت🙏❤️ 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16145 مشکی طلاییش سبز یشمیش همه رنگیش واقعیتش خوشگله🤌😂 آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17150 تو که میخوای زحمت بکشی چرا مشکی ؟ همه پوش نخر یه چیزی بخر که خیلی جذاب باشه البته من کلا مخالف الان ... اخه اصلا مشکی نداشتم هیچوقت همیشه روشن داشتمبعد اینارو فقط برای دانشگاه میخوام بپوشم بنظرت بده؟ 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 26825 اخه اصلا مشکی نداشتم هیچوقت همیشه روشن داشتمبعد اینارو فقط برای دانشگاه میخوام بپوشم بنظرت بده؟ نه بابااا چرا بد باشه تک نیست سبز کله غازی هم عالیه
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17150 مشکی طلاییش سبز یشمیش همه رنگیش واقعیتش خوشگله🤌😂 مرسی از نظرت🙏😄 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17150 نه بابااا چرا بد باشه تک نیست سبز کله غازی هم عالیه همه میگن سبزانگار مد شده😅 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 26825 همه میگن سبزانگار مد شده😅 خیلی رنگ شیکیه خاصه اگر بتونی پیدا کنی پارچشو
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17150 خیلی رنگ شیکیه خاصه اگر بتونی پیدا کنی پارچشو خداکنه پیدا کنم 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم