2777
2789
عنوان

مانتو عربی اسمش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 56 پست
من که تازگی هر مدل بلندی تو کانال ها میبینم نوشته عبا

اره اما عبای اصلی نیست

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

عالیه بهت میاد مانتو عبایی بهشون میگن اسم خاصی ندارن

اره دارم مانتو بلند ولی دلم آروم مدل عربیا میخواد خیلی زرق و برق داره 

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عکس فرستادم اینجا. ببین . فکر کنم همون باشه ک میگی

وای چه عالی🥹💕 هنوز نیومده 

ارههههه🥺خیلی خوشگله 

اینطوری می‌خوام تو ایران نیست 

ارههههه🥺خیلی خوشگله اینطوری می‌خوام تو ایران نیست

اگه جنوب هستی از دبی و.... میارن اینا. اطراف ما هستش البته جنوب هستیم ما و این مدل لباسا زیاد دیدم ک خودمون درست میکنیم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

سلاام عزيزم اره ماعربا اينو اينارو ميپوشيم خيلي خوشگلن 

اگه ميخواي ميتوني پارچشو بگيري بدوزي يااينكه اگه ميخواي اماده بخري ميتوني سفارش بدي 

تو اهواز يكي هست اسمش عبايات بنت الخليج هست فكركنم 

يه شعبه ديگه هم داره دزفوله ببين پيج دارن تو اينستا سفارش بده 

من يبار كاراي شعبه دوشو ديدم خيليي خوشگل بودن