2777
2789
عنوان

من ازین خونواده خسته شدم

148 بازدید | 26 پست

هی میخام زخمامو خوب کنم 

تابستون میشه هی باز زخم تازه 

زیادم هستن

آخه من چجوری درمان بشم؟

چجوری خودمو خوب کنم

به کجا فرار کنم بنظرتون؟

نگین مستقل شو 

من خونه از کجا میخام گیز بیارم

باید حقوق نجومی

اونم ک خداروشکر انقد افسردم کردن انرژی کنکور دیگ ندارم

اونم تجربی

بنظرتون به کجا فرار کنم ک دیگه ریخت هیچکدومشونو نبینم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها. راه فرارت  اینکه فکر کنی اصلا نیستن 

و تمام تلاشت بکنی که واقعا با دانشگاه قبول شی یا شغل خوب پیدا کنی  این تنها راه نجات هست. اصلا فکر ازدواج نداشته باش چون آنقدر زندگی متاهلی. سخت و طاقت فرسا هست که نگو پس گوش کن  فقط جایی نباید بری اگه نبینشون یا درست بخون یا لیفت دنبال کار فقط بخوای برای زندگی تلاش کن و هدفت هم مشخص کن  بعد جسارتا مگه خانوادت چیکار میکنم آنقدر ازشون ناراحتی ؟

تنها. راه فرارت اینکه فکر کنی اصلا نیستن و تمام تلاشت بکنی که واقعا با دانشگاه قبول شی یا شغل خوب ...

نمی‌ذارن کار کنم

اختلال روانی دارن

فقط بدون یجوری اعصابمو لهکردن دوساله بدنم از فشار عصبی کرخته

منم تابستون که مدرسه ها نیست هر روز دعوا دعوا آنقدر بی منطقققققققولی بیاین ماها پدر و مادر خوبی واسه ...

یه چیزی. بپرسم برو تو کاربری من ببین من چند تا پست گذاشتم. ؟ آخه اینجا کامنت می‌زارم  تعداد  پست ۱۹. بعد خودم فقط سه تا پست گذاشتم ☹️😶

تنها. راه فرارت اینکه فکر کنی اصلا نیستن و تمام تلاشت بکنی که واقعا با دانشگاه قبول شی یا شغل خوب ...

نمیفهمی چطوریه وضع

وقتی بعد ۶ ماه نزاشتن برم سرکار یعنی چی

نکه مستقیم بگن نرو ولی وقتی بگن تنها نیا با اسنپ نیا ما هم تنبلیم نمیایم دنبالت ، همین یعنی تو هیچ راهی نداری واسه رفتن

وقتی با کتک قبول کنن بری دانشگاه ولی بگن خرج رفتنتو نمیدیم یعنی تو نمیتونی بری دانشگاه 

💕🌸☘️🌹

نمی‌ذارن کار کنماختلال روانی دارنفقط بدون یجوری اعصابمو لهکردن دوساله بدنم از فشار عصبی کرخته

الهی بمیرم. ببین اصلا فکر کن زندگی راحت داریم من خودم هم درس میخونم هم از مریض مراقبت میکنم ولی بخدا راهی دیگه ای اصلا جز درس کار برای خودم نمبینم 

فک کن مامانم خودشو میزنه به مریضی به بچه های دیگش میگه این منو مریض کردع 

تا با من بد بشن

هیچیشم نیس

میگن تو پول خرج میکنی درصورتی ک حتی دو دست کامل لباس ندارم

میخوام کار کنم میگن حق نداری بری بیرون

میگن ما از همه خوشگل تریم باهوش تریم متوهمن خیلی وضعشون خرابه 

بیشتر مامانم اینارو میگه

چون من توهماتشونو باور نمیکنم شدم بده برا همین بچه های دیگشو میندازه جونم

کلا از نظرشون همه خانواده ها خنگ و احمقن اینا خوبن

اشک میریزم براشون مهم نیس داشتم از افسردگی له میشدم براشون مهم نبود ازشون کمک خواستم گفتن خب خودتو بکش خودتو مارو راحت کن

فک کن مامانم خودشو میزنه به مریضی به بچه های دیگش میگه این منو مریض کردع تا با من بد بشنهیچیشم نیسمی ...

خیلی سخته متاسفانه خانوادت خود شیفته هستن ببین بکاری کن اصلا. اصلا مظلوم بازی گریه  نکن تا میتونی سلیطه باش نمیگم بی احترامی کنا ولی تا میتونی حقت رو بگیر نزار حقت بخورن تو حق کار کردن داری تو حق درس خواندن و عاشق شدن. بیرون رفتن داری ولی  اصلا به کارای پدر مادرت توجه نکن تمام تمرکزت بزار تو کنکور  و کار کنکور هم نشد فدای سرت فقط کار من هر چی مورد بد خانواده دیدم   دختراشون خیلی تلاش کردم الآنم به موقعیت های خیلی خوبی رسیدن ببین میگم شرایط خیلی سختاا خیلی سخت  تر بود  می‌دونم  فشار روانی زیاد روت هست ولی الان تنها چیزی که فکر کن فقط خودت مهمی و آینده ات

خیلی سخته متاسفانه خانوادت خود شیفته هستن ببین بکاری کن اصلا. اصلا مظلوم بازی گریه نکن تا میتونی سل ...

من پیششون دیگه گریه نمیکنم

چون میدونم که خوشحال میشن