2777
2789
عنوان

من ازین خونواده خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست
من پیششون دیگه گریه نمیکنمچون میدونم که خوشحال میشن

کاری خوبی می‌کنی یه چیزی داری  خواهر داری برادر ؟ اونا بهت حسودی میکنن اگه مادر پدرت اونا رو بیشتر دوست دارن. آنقدر پیشرفت کن تا چششون در ارد. فقط خواهشاً جا نزن نمیگم خسته نشو خستگی زیاده ولی جا نزن چون اگه  ببین جا زدی  تو دلشون عروسیه.   منم همین خودتم. البته فک کنم توهم دبیرستانی هستی خواهشاً  وارد رابطه در این سن نشو چون ببین منم تو خانواده که تروما داره اختلال روانی دارن و متاسفانه. درمان نشدن بزرگ شدم فقط باید    به اون آرامش برسیم. درمان بشیم بعد وارد رابطه بشیم در غیر این صورت. به شکست حتی تو ازدواج بر میخوریم  دیدی میگن کسایی که محبت پدرانه ندارن معمولا جذب آدمای سن بالا میشن این یکی از نمونه هاشه. برات آرزوی صبر. موفقیت میکنم

نمیفهمی چطوریه وضعوقتی بعد ۶ ماه نزاشتن برم سرکار یعنی چینکه مستقیم بگن نرو ولی وقتی بگن تنها نیا با ...

آدمای زیادی تو این وضع دیدم باور کن شد چون شکست قبول کردی   البته سخته درک میکنم  ولی آیا راه دیگه داری ؟ پسر که نیستی پسرا راحتن بخدا برای دختران خیلی سخته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری خوبی می‌کنی یه چیزی داری خواهر داری برادر ؟ اونا بهت حسودی میکنن اگه مادر پدرت اونا رو بیشتر د ...

نه عزیزم دانشکاه میرم 

یه رشته ک آینده نداره 

نمی‌ذارن بذم کار کنم 

انقدرم افسردم کردن حوصله یه کنکور دیگه ندارم 

آره بابا عاشق یه پسره شدم پارسال 

روانی بود عییییییین خانوادم 

سراخرم لهم کرد رفت 

ضربه بدی بود برام

فک کنم اگه عاشقم بشم عاشق روانیا میشم 

کسایی مث خونوادم

راجع ب این خیلی خوندم دلیل روانشناسی داره

خلاصه بگم خانوادت داغون باشه تو همه چی فاتحت خوندست حتی عشق

نه عزیزم دانشکاه میرم یه رشته ک آینده نداره نمی‌ذارن بذم کار کنم انقدرم افسردم کردن حوصله یه کنکور د ...

خوبه درس گرفتی از عشق اشتباه 

ولی یادت باشه چون خانوادت خوب نیستن قرار نیست بدبخت باشی  توهم مثل همه آدما لایق ازدواج خوب زندگی عالی هستی

چه رشته ای میخونی ؟ گفتی رشتت تجربیه   تو خانوادتون مثلا دایی عمو ریش سفیدی ندارین  با خانوادت صحبت کنه بزاره  کار کنین ؟

خوبه درس گرفتی از عشق اشتباه ولی یادت باشه چون خانوادت خوب نیستن قرار نیست بدبخت باشی توهم مثل همه ...

هعی دست رو دلم نذار

نه نداریم کلا با فامیلا ارتباط ندارن

رشتم انگلیسی

شما تو زندان باشی چیکار میتونی بکنی.؟

نمیدونم عزیز هر کس تو زندگیش  سختی رو داره منم خانوادم خوب نبودن حتی خاله عمو نمیدونم فامیل درست حسابم ندارم می‌دونی فقط می‌دونم اگه جا بزنم. شکست بد جوری خوردم تنها تلاش اینکه من با اونا متمایز بشم چون تا وقتی با اونها زندگی میکنم. منو با اونا میسنجن    من می‌دونم خانواده متعصب  تروما های حل نشدشون چقدر سخته با پوست خون درک میکنم اما گاهی هم با خودم میگم  بسه دیگه تقدیر من اینه. بعد با خودم میگم اگه تقدیرم اینه قطعا تمایز فکری با اونها نداشتم مثل اونا  فکر میکردم پس  بخاطر اینکه  فقط  بتونم لاقل آینده خوبی داشته باشم فقط یک زندگی عادی که آرامش داشته آرزوست  شاید حرف من اشتباه هست گاهی خودمم من این نتیجه میرسم .

نمیدونم عزیز هر کس تو زندگیش سختی رو داره منم خانوادم خوب نبودن حتی خاله عمو نمیدونم فامیل درست حسا ...

میدونی بعضی وقتا دلم خیلی واسه خودم میسوزه 

وقتی یادم میاد بابام از بچگیم میرفت ی کشور دیگ یا شهرای دیگ ب خاطر شغلش من هرروز ک بیدار میشدم میگفتم ۸ روز دیگ بابا میاد فرداش میگفتم ۷ روز دیگ بابا میاد

من بعضی شبارو تا صب زیر پتو تو فکر اومدن بابام بودم

وقتی جاجرم کار میکرد شنبه ۴ صب میرفت فکرکنم پنجشنبه ۱۰ شب میومد تقریبا و من خیلی فکر میکردم چیکار کنم نره حتی میخاستم نامه بنویسم پشت در بزارم از طرف اداره تا نره. یا کوک ساعت و رد میگردم الان جز نفرت چیزی ندارم

💕🌸☘️🌹

هعی دست رو دلم نذارنه نداریم کلا با فامیلا ارتباط ندارنرشتم انگلیسی

مثل خودمی 

رشتت انگلیسی هست درسته ؟ کی گفته آینده ندارن ؟ آزاد میخونی یا دولتی  معلومه باهوشی 

ببین الان اتفاقا. انگلیسی خیلیم خوبه. هم میتونی آموزشگاه درس بدی. اولا اصلا نباید به رشتت  نا امید باشی تازه اگه گفتی نمیتونی  تو بیرون کار کنی شروع کن فضای مجازی نمیدونم اینستا. تلگرام   ببین حتی یوتیوب هم خیلی خوبه    آموزش بده.  تجربیات  دانشگاه بزار یا اگه نمیخوای چهرت مشخص باشه ویدیو درست کن الان گوشی داری اذیت زدن یاد بگیر  

الان خیلی از همکلاسی های من  میخوان کنکور زبان بدن   

ببین آنقدر رو مخ خانوادت برو تا مجبور شن برای اینکه از دستت خلاص شن  بزارن  بری کار کنی    اگه درست خوبه گفتی رشتت تجربی بود ببین هم میتونی مجازی هم پاره وقت حضوری نشد به درک مجازی. معلم خصوصی بشی آگهی بزار یاد بده کم کم   من خودمم سنم کمتر از تو هست ولی  سعی کردم تا حد توانم راهنماییت کنم ولی رشته زبان بد نیست مگه حتما پزشک بشی که موفق شی

میدونی بعضی وقتا دلم خیلی واسه خودم میسوزه وقتی یادم میاد بابام از بچگیم میرفت ی کشور دیگ یا شهرای د ...

وایی  ما همیشه خونمون دعوا بود. منم همیشه فکر میکردم باعثش منم مامانم من نمی‌خواستم تو رو به دنیا بیا رم کاش سقط میکردم تو رو  همیشه عین بید میلرزیدم  تو دعوا ها خدا چقدر مسخره میشدم ولی نه مامانم نه بابام براشون مهم نبود  یادمه همین چهار سال پیش رفته بودم خونه عمم. اولین بار بود منو دید نوزادی منو دیده بود عمم بلا نسبت محل سگ بهم نذاشت می‌دونی بابام چیکار کرد؟  فرداش با تمام دختراش  عکس دست جمعی گرفت  چقدر دلم آتیش گرفت.  و جوری اونا رو دوست داره که انگار من اصلا نیستم  حس اضافی بودن همش هست  شماهم پدرت تو درس خواندن  کار کردن  دخالت می‌کنه ؟

وایی ما همیشه خونمون دعوا بود. منم همیشه فکر میکردم باعثش منم مامانم من نمی‌خواستم تو رو به دنیا بی ...

اره ۳ سال پشت کنکور بود چون گفت فقط پزشکی مشهد روزانه و بدون کلاس بدون کتاب کنکور با مدرسه ی دولتی

و پارسال با فروختن گردنبندم رفتم دانشگاه ادبیات زبان انگلیسی و بعدن رفتم سرکار اما دیگ سرکار نمیرم چون همش میومد ب مدیر میگفت تا فلان ساعت نباید باشه سرکار . چرا فلانع

💕🌸☘️🌹