2777
2789
عنوان

من خوشگل ترم یا این پسره 🤣🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 5657 بازدید | 240 پست
منم دوس دارم عکسم بزارم با کراشم ولی خیلی میترسم🤣😭

منم میترسم فامیلای پسره دیده باشن 😂

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس مذهبیه و پیچوندن مذهبی رو هم بلده من از قیافش تعجب کردم شما تیپت فرق داره با ایشون البته که به قو ...

پس پیچوندن مذهبی بهش میگن ؟

نمیدونم خودمم موندم پس چرا پیشنهاد داد 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

جفتتون ساده میزنید پسره هم خیلی آروم میزنه بنظرم با همین کانکت شو از این عوضی ها که اذیتت کنه نیست ر ...

ساده از لحاظ اخلاقی میگی ؟ 

ببین اره پسره خوبیه کلن شیطون نیست

ولی خب مانع زیاده 

من که ازش خوشم اومده انقد ک پسر بیخود دیدم 

وقتی خودش پیشنهاد دادهخوب بپرس ازش قصدش چیه ازین کاربلاخره میگه برا دوستیه یا اشنایی و ازدواج

ازدواج 

آخه اومدن خواستگاری رسمی

بعد پسره به شوهر عمم گفته بود میخواد بیاد چند بارم پیگیر شده بود 

به جلسه اومدن خیلی حرف نزدیم من اونجا حجابم خوب بود موهام معلوم نبود 

بعد نمیدونم چی شد دیگه خبری نشد ازشون 

مامان پسره  خرداد زنگ زد مامانم گفت ۴ تیر امتحاناش تموم میشه

هنوز زنگی نزدن