2777
2789
عنوان

من خوشگل ترم یا این پسره 🤣🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 5657 بازدید | 240 پست
حیف شد که ☹️

گداشتم ولی سایت خرابه ایشالا بیاد 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبری ازش نیس فک کنم آخه یه بهونه مسخره ب اسم استخاره آورد گفتی مذهبی من شنیدم مذهبی ها تو شرایط خیلی ...

پس مذهبیه و پیچوندن مذهبی رو هم بلده 

من از قیافش تعجب کردم شما تیپت فرق داره با ایشون 

البته که به قول خودت ممکنه ظاهری عوض بشی 

ولی خب اولین چیزی که ادما میبینن ظاهره بعد  فک میکنن شاید دلی هم متفاوتی نمیدونن مثلا تو دلت به چیزی اعتقاد داری و دوست داری

شاید فک کرده مبانیش بهت نمیخوره یا فکر خانوادشو کرده که باهاشون به مشکل میخوره  

ولی نمیخواست چرا از اول پیشنهاد داد

چه بی نقصی اسی

ن بابا 😐😐 قوز دماغم و ببین

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

وقتی میگی حس وایب خوب ازش میگیریپس ازش خوشت میاد و مشکلی با مذهبی بودنش نداری هیچ بلکه حاضری تغییرم ...

میدونی چیه 

فک کنم پسره نمیخواد ادامه بده

و منم موندم تو فکرش 

اسی جفتتون خوبید بهم میاین اگه قضیه ازدواجه

اره ازدواجه 

ولی معلوم نیس بشه یا ن