2777
2789
عنوان

عفونت گرفتمم😭😭😭

110 بازدید | 12 پست

مریض شدم حدود 4 ماه که مدفوع و ادرارمو نمیتونم انجام بدم مدفوع و ادرارم انگاری مسدود شدن نمیان 

تاحالا 5 و 6 دفعه دکتر رفتم ولی فایده ای نداشته 

چیکار کنم قرص های مختلفی رو مصرف کردم شیاف زدم  و شربت خوردم واکسن زدم 

دیگه موندم باید چیکار کنممم

شبا نمیتونم بخوابم احساس میکنم ادرارم میاد ادرارمو نمیتونم نگه دارم 19س سالمه سنی ندارم

هر نیم ساعت دستشوییم 😭😭😭

من بودم الان خودمو بستری کرده بودم بیمارستان وقتی حس کنم مشکل دارم انقدر پیگیری میکنم تا جواب بگیرم 

چند ماه پیشا حدس زدم که مریضم پزشکا متوجه نمیشدن بعد منو مسخره میکردن که اعصابت مشکل داره و حالا داره کشف میشه که مشکل بوده دلم میخواد جواب ازمایشارو بزنم تو صورت اون دکترا که بگم وقتی بیمار میگه مشکل دارم مسخره بازی در نیارین بی تجربه ها 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم الان خودمو بستری کرده بودم بیمارستان وقتی حس کنم مشکل دارم انقدر پیگیری میکنم تا جواب بگیرم ...

من 5.6 بار دکتر رفتم همش بی فایده بود آزمایش دادم نوشته بود عفونت ادراری با هلی باکتر اینا بهم قرص دادن بدتر شدم

اگه سوزش داری اون قرص که ادرار و نارنجی می‌کنه ،خوبه. سوزش رو قطع می‌کنه.

یک متخصص عفونی یا متخصص مربوطه برو و بگو اینکارارو انجام دادی و اگه لازمه آزمایش بدی و سونو که علتش مشخص بشه. و اینکه آنتی بیوتیک‌ها حتما باید سروقتش خورده بشه وگرنه بدتر میشه

4 ماه اینجوریم

مجردی؟

سوزش داری؟ اگه آره پماد تریامینیسون ان ان بگیر بزن خیلی خوبه کلا اون محدوده رو همه جاش بزن فقط داخل نره

منم یه چند بار سوزش گرفتم فک کن پارکینگ بودم باید ۳ طبقه پله میرفتم بالا فک کن ۱۰ دیقه نشستم به خودم فشار آوردم که خودمو خیس نکنم برگرده مردم تا رسیدم خونه

مجردی؟سوزش داری؟ اگه آره پماد تریامینیسون ان ان بگیر بزن خیلی خوبه کلا اون محدوده رو همه جاش بزن فقط ...

نه سوزش ندارم دخترم 

فقط ادرار و مدفوع نمیاد تکرر ادرار خیلی دارم نمیتونم ادرارمو نگه دارم ادرارم نمیریزه کنترلش میکنم دم به دقیقه دستشوییم شبا نصف شب بیدار میشم چند باری اصلا نمیتونم خواب نرمالی داشته باشم