2777
2789
عنوان

از تجربه انتخاب رشتتون بگید

590 بازدید | 89 پست

من خودم اگه برمیگشتم عقب سمت رشته تجربی نمیومد فقط اعصاب خوردی از کنکورش گرفته تا بعدش چرا نرفتم ریاضی بخونم؟کلش رفته بودم مهندسی عمران با کامپیوتر ولی من خر فکر میکردم فقط تو رشته های علوم پزشکی میتونم موفق شم .به نظرم مهندسی خیلی جذاب تره علوم پزشکیه.علوم پزشکی فقط دهن پر کنه اگر نه توش پارگیه فقط بهترین رشته مهندسی کامپیوتره مهندسی ها خداست شاید بعد تموم شدن درسم بخونم برا کنکور ریاضی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام از انتخاب رشته ی دانشگاهیم بگم رتبه ام خوب بود میتونستم تو شهر خودمون پرستاری یا هوشبری یا مامایی بخونم ولی بخاطر علاقه ام یه رشته ی بیخود انتخاب کردم بعد از فارغ التحصیلی سالها عذاب وجدان داشتم و تازه ۳ ساله که استخدام شدم و میرم سر کار؛کاش همون اول درست انتخاب رشته می کردم الان خیلی موفق تر بودم.

چرا از پرستاری راضی نیستین بعضیا؟ من دوست دارم بخونم ولی میشه دلیل بیارید

شیفت هم دوست دارم وایسم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چرا از پرستاری راضی نیستین بعضیا؟ من دوست دارم بخونم ولی میشه دلیل بیاریدشیفت هم دوست دارم وایسم

ساعت کاریش خیلی زیاده من خودم ترم دوم دوسش دارم ولی به عنوان یک تجربه موقت نمیخام یک عمری تو این سیستم بمونم جوش خیلی منفیه من هر روز تو سری میخورم برا رشتم بخاطر همین زده شدم 

ساعت کاریش خیلی زیاده من خودم ترم دوم دوسش دارم ولی به عنوان یک تجربه موقت نمیخام یک عمری تو این سیس ...

یعنی میگید به شغل دیگه هم باید داشت کنارش؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

شیمی کاربردی چون خیلیییی شیمی دوست داشتم فک کن انتخاب اولم بود و قبول شدم بعد رفتم دانشگاه دیدم وای ...

الان با همین رشته سر کار می‌رید حقوقتون خوبه؟رقتید دانشگاه آزاد بدون کنکور؟اصلا ناراحت نباش با نرفتن پیرا پزشکی پرستاری هیچ چیزی رو از دست ندادید 

چند سالته؟

من انساني بودم

با اینکه به زور بابام رفته بودم و بعضی درساش سخت بود

اما راضی بودم و پشیمون نیستم

الانم دانشجو ام 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

الان با همین رشته سر کار می‌رید حقوقتون خوبه؟رقتید دانشگاه آزاد بدون کنکور؟اصلا ناراحت نباش با نرفتن ...

هنوزم بعد چند سال وقتی یادم میوفته خواهرم و مامانم چقد گفتن پرستاری انتخاب کن قبول میشی و من هی گفتم نه فقط شیمی اعصابم خورد میشه 

یعنی میگید به شغل دیگه هم باید داشت کنارش؟

علاقه قلبی قابلیت چیه؟چه رشته ای رو حاضری شبانه روز براش تلاش کنی؟ ببین شغل دیگه که میتونی داشته باشی حقوقشم الان برا طرحی ها رو هم رفته با کارانه و اینا سی تومنه ولی فول تایم باید کار کنی شیفت بدی پوستت خراب میشه از این اونم تو سری بخوری که تو ایران برا همه رشته ها همین جوره هیچ کی تشویقات نمیکنه اگه رتبت به پرستاری اینا میخوره منطقی فکر کن یک رشته انتخاب من خودت بتونی برا خودت کار کنی مثل مهندسی کامپیوتر نیاز زیر دست دولت کار من با ساعت کاری زیاد 

من راضیم هم اینکه انسانی رو انتخاب کردم هم حقوق 

هیچ وقت پشیمون نشدم

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."