2777
2789
عنوان

از تجربه انتخاب رشتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 89 پست
ساعت کاریش خیلی زیاده من خودم ترم دوم دوسش دارم ولی به عنوان یک تجربه موقت نمیخام یک عمری تو این سیس ...

شمام پرستاری هستی؟

چیکااار کنیم😂

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کنکور رفتید؟میشه یک اطلاعات درست راجب رشتتون بدید بهم؟ممنون میشم

پیام نورم اما من با آزمون رفتم

رشته ای که قانون ها رو تو زمینه هایی مثل تجارت،جزا،اساسی،کیفری،مدنی رو توضیح میده

که بعضیاشون حقوق خصوصی مثل روابط افراد با هم و حقوق عمومی روابط مردم با دولت هست

آینده شغلی که داره میشه آزمون های وکالت،قضاوت،سردفتری،انواع استخدامی ها ، کارشناس رسمی،دفتر خدمات الکترونیک و ... هست

رشته ایی که هم با کنکور و هم بدون کنکور هم بر میدارن

و بشدت نیاز به مطالعه داره 

رشته ای مهاجرت پذیر زیاد نیست چون حقوق ایران بر پایه ی حقوق اسلامه که شاید با بعضی کشور های اسلامی متفاوت باشه

بیکاری هم توش هست اینجوری نیست ک هر کی اومده شاغل بشه

و علاقه بسیار مهمه   

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

من موقع انتخاب رشتم نه بردنم پیش مشاور نه گذاشتن فکر کنم مامان بابام.کلا حق انتخابو ازم گرفتن.از دبستان میگفتن تو باید بری تجربی اونجا هم بردنم دم مرکز مشاوره رفتن خودشون گفتن میره تجربی و امضای مشاور رو گرفتن.از سال دهم فهمیدم استعدادم تو ادبیات و فلسفه هست یه دوست رشته انسانی داشتم و همیشه ساعتای استراحت از فلسفه با هم صحبت میکردیم.شعر میگم داستان مینویسم که البته مادرپدز حتی با این هم مخالف هستن و من مخفیانه باید بنویسم و قایم کنم حتی اینقدر اجازه نمیدن .الان هم دارم پرستاری میخونم

شمام پرستاری هستی؟چیکااار کنیم😂

من نتونستم انصراف بدم ولی همین الآنم دارم میخونم برا کنکور تا درسم تموم شده پایم قوی شه از آب گل در بیام بشینم یک سال دیگه بخونم کنکور هرچقدرم سخت باشه بهتر از سی سال کار کردن برای این  و اونه

ساعت کاریش خیلی زیاده من خودم ترم دوم دوسش دارم ولی به عنوان یک تجربه موقت نمیخام یک عمری تو این سیس ...

منظورت چیه سری میخوری؟ یعنی پزشکا اذیتتون میکنن؟

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

اومدم تجربی دهنم سرویس شد ولی راه دیگه ای نداشتم چون از انسانی متنفر بودم و توی ریاضی هم اصلا استعداد نداشتم . آخرم سر انتخواب رشته کنکور میتونستم شهر خودم هم دارو و هم پزشکی بیارم ولی زدم شهر دور برای رشته دیگه و خیلی سخته ولی می‌دونم عقلانی بود ولی بازم بعضی وقتا پشیمون میشم 

منظورت چیه سری میخوری؟ یعنی پزشکا اذیتتون میکنن؟

نه اونا با ما کاری ندارند از طرف فامیل و دوست آشنا  پزشکی خودش یک منجلابه اونا هم دنبال راه فرارند کلا آدم با خوندن رشته های بیمارستانیم عمرشون هدر میده

من نتونستم انصراف بدم ولی همین الآنم دارم میخونم برا کنکور تا درسم تموم شده پایم قوی شه از آب گل در ...

آخه من امسال که از کنکور محرومم از سال بعدم که تاثیر سوابق زیاد میشه شرایط کنکور برا پشت کنکوری و فارغ التحصیل ها خوب نیس سیستم جوری میشه که برد حین تحصیل ها خوبه کنکور

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
نه اونا با ما کاری ندارند از طرف فامیل و دوست آشنا پزشکی خودش یک منجلابه اونا هم دنبال راه فرارند ک ...

اما من حاضرم عمرم تلف بره اما امسال پزشکی بیارم:( حداقل پرستاری یه شهر تیپ1 

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی