من خودم اگه برمیگشتم عقب سمت رشته تجربی نمیومد فقط اعصاب خوردی از کنکورش گرفته تا بعدش چرا نرفتم ریاضی بخونم؟کلش رفته بودم مهندسی عمران با کامپیوتر ولی من خر فکر میکردم فقط تو رشته های علوم پزشکی میتونم موفق شم .به نظرم مهندسی خیلی جذاب تره علوم پزشکیه.علوم پزشکی فقط دهن پر کنه اگر نه توش پارگیه فقط بهترین رشته مهندسی کامپیوتره مهندسی ها خداست شاید بعد تموم شدن درسم بخونم برا کنکور ریاضی
تازه جالبتر ماجرا اینه یکی از دوستای بابام ب بابام گفته ب دخترت بگو با دخترم حرف بزنه تا از تجربی تغییر رشتن نده .گویا دوستای دخترش از تجربی منصرفش کردن
اهان ببخشید ندیدم میشه بگید از کی شروع کردید خوندید؟منطقه چند بودید؟به نظرتون برا کسی که یک سال دوری بوده از فضای کنکور چند سال لازمه تا به اون پایه قوی برسه؟من یک سال از درس دور بودم پرستاری میخونم نتونستم انصراف بدم به دلایلی
اهان ببخشید ندیدم میشه بگید از کی شروع کردید خوندید؟منطقه چند بودید؟به نظرتون برا کسی که یک سال دوری ...
فدای سرتون .
من ۱۴۰۰ فارغالتحصیل شدم ولی نه سال اول خوندم نه سال دوم(درست حسابی مثلا سال دوم فقط شیش ماه خوندم بقیه سال کلاااا ول کردم و رتبمم دو برابر سال اول که هیچییی نخوندم شد ) سال سوم جدی خوندم ولی با اون پایه افتضاح بهتر از اونم انتظار نمیرفت و شدم ۵۰۰۰ منطقه یک رفتم اتاق عمل و بعد ده روز مرخصی گرفتم چون ترم بهمن بود درواقع زمانی از دست ندادم و همینطور خوندم تا سال چهارم شد و رتبم سه رقمی شد . از نظر من برای شما هم دوسال زمان کافیه چون یکسال از نظر من منطقی نیست .