من خودم اگه برمیگشتم عقب سمت رشته تجربی نمیومد فقط اعصاب خوردی از کنکورش گرفته تا بعدش چرا نرفتم ریاضی بخونم؟کلش رفته بودم مهندسی عمران با کامپیوتر ولی من خر فکر میکردم فقط تو رشته های علوم پزشکی میتونم موفق شم .به نظرم مهندسی خیلی جذاب تره علوم پزشکیه.علوم پزشکی فقط دهن پر کنه اگر نه توش پارگیه فقط بهترین رشته مهندسی کامپیوتره مهندسی ها خداست شاید بعد تموم شدن درسم بخونم برا کنکور ریاضی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تجربی و ریاضی خیلی سخته مخصوصا منکه دروس حلی ضعیفه
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
منم داداشم مهندسی خوند الآنم سرکاره خونه و ماشین هم خرید چون رشته ای خوند که حتی سرکارم نمیرفت پروژه میگرفت کار میکرد چون مهارتش بالا بود من خر به حرفش گوش ندادم برم همین رشته رو بخونم خیلی به من گفت برو یک دانشگاه خوب آی تی بخون از منم به تو نصیحت
حقیقت کارای مهندسی اصلا دوست ندارم شهرمونم کوچیکه کل خونواده هم مهندسن میگن نرو چون با کلی بدبختی بع ...
پس برا همین تجربی بخون برا فیزیوتراپی یا دندون و دارو آنقدر بخونم تا همین ها که گفتم بیاری اگر نه پشیمون میشی بعدش ۱۰۰سال بمون پست کنکور تلاش کن ولی سمت پیرا پزشکی های بیمارستانیم نیا