2777
2789
عنوان

از تجربه انتخاب رشتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه قلبی قابلیت چیه؟چه رشته ای رو حاضری شبانه روز براش تلاش کنی؟ ببین شغل دیگه که میتونی داشته باش ...

پدرم مهندسی کامپیوتر، کل رفیقاش بیکار خودش شانس اورده دبیر هنرستان شده

خودم دوست دارم شیفت وایسم دوست ندارم بیکار بمونم حقیقتا رتباط با مردم هم دوست دارم 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چی میخونید؟حقوقتون چجوریه؟

حقوق میخونم سرکار نمیرم

در کل خوبه

تجربی و ریاضی خیلی سخته مخصوصا منکه دروس حلی ضعیفه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

علاقه قلبی قابلیت چیه؟چه رشته ای رو حاضری شبانه روز براش تلاش کنی؟ ببین شغل دیگه که میتونی داشته باش ...

شما بجز پرستاری اگه نمیرفتین چه پیرا پزشکی انتخاب میکردین

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پدرم مهندسی کامپیوتر، کل رفیقاش بیکار خودش شانس اورده دبیر هنرستان شدهخودم دوست دارم شیفت وایسم دوست ...

منم داداشم مهندسی خوند الآنم سرکاره خونه و ماشین هم خرید چون رشته ای خوند که حتی سرکارم نمی‌رفت پروژه می‌گرفت کار میکرد چون مهارتش بالا بود من خر به حرفش گوش ندادم برم همین رشته رو بخونم خیلی به من گفت برو یک دانشگاه خوب آی تی بخون از منم به تو نصیحت

منم داداشم مهندسی خوند الآنم سرکاره خونه و ماشین هم خرید چون رشته ای خوند که حتی سرکارم نمی‌رفت پروژ ...

حقیقت کارای مهندسی اصلا دوست ندارم شهرمونم کوچیکه کل خونواده هم مهندسن میگن نرو چون با کلی بدبختی بعد سالها به جایی رسیدن

شما بجز پرستاری اگه نمیرفتین چه پیرا پزشکی انتخاب میکردین

هیچ کدوم  همشون مثل هم هستند من میخام دوباره کنکور بدم حالا نمی‌دونم دوباره بخونم برا همین تجربی یا برا ریاضی یک بارم شده میخام درست فکر کنم

حقیقت کارای مهندسی اصلا دوست ندارم شهرمونم کوچیکه کل خونواده هم مهندسن میگن نرو چون با کلی بدبختی بع ...

پس برا همین تجربی بخون برا فیزیوتراپی یا دندون و دارو آنقدر بخونم تا همین ها که گفتم بیاری اگر نه پشیمون میشی بعدش ۱۰۰سال بمون پست کنکور تلاش کن ولی سمت پیرا پزشکی های بیمارستانیم نیا

پس برا همین تجربی بخون برا فیزیوتراپی یا دندون و دارو آنقدر بخونم تا همین ها که گفتم بیاری اگر نه پش ...

ممنون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792