2777
2789
خوب شما هم تلاش کن تا راضی بشی ایشالا راضی بودن من دلیل به پولدار بودنم نیست

نمیشه

ببین بحث ما زندگی پولدار با پی پولاس حالا هرکسی عقیده ای داره

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

آره خوشبحالشون...... اونایی که پول ندارن حق خیلی چیزارو نداره، مثل عاشق شدن.......

چقد خوب گفتی اگرم عاشق باشه و  و عشقشو انتخاب کنه باید با خیلی چیزا بسازه قید خیلی چیزارو بزنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا 

هر چه در میاریم بازم کم میاریم 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

هرکی معتقده پول خوشبختی نمیاره بیاد پولاشو بده به من

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

پولدارا هم زیاد نرمال نیستن پدرشوهرم اصلا به مادرشوهرم رو نمیده.

همسر منم زیاد رو به راه نیس وضعش آما حسابم همیشه شارژی ی ماشین انداخته زیر پام ..‌ اما اصلا اخلاق نداره مهربونی محبت هیچی سرش نمیشه با بچه اش عین پرنسس رفتار میکنه اما من نه

یعنی بی پولا این مشکلارو ندارن؟ این فقط برا قانع کردن خودمونه متاسفانه...

نه نمیگم بقیه ندارن 

شما گفتی همه چیو با پول میشه حل کرد من گفتم حتی مشکلات درون خانوادگیو؟و... 

همه چی با پول حل نمیشه 

اتفاقا وقتی پول داری میتونی به اطرافیانت کمک کنی. بی پولی همرو به جون هم میندازه

وقتی تو خانواده مشکل عاطفی وجود داشته باشه هرچقدر هم که همه رو از نظر مالی تامین کنی نیاز عاطفی جای خودشو داره 

اون دوستمون گفتن همه چی با پول حل میشه اما من فقط گفتم همه چی با پول حل نمیشه 

درسته پول خیلی چیزارو تامین می‌کنه 

اما باید قبول کرد یه سری چیزارو هم حل نمیکنه و فقط ممکنه بدتر کنه 

نه نمیگم بقیه ندارن شما گفتی همه چیو با پول میشه حل کرد من گفتم حتی مشکلات درون خانوادگیو؟و... همه چ ...

اره حل نمیشه ولی خواهر بیا قبول کنیم خیلی از مشکلاتم با پول حل میشه صفحه اول مثلا چنتاشو گفتم 

وضع مالی همسرم خیلی خوبه.هرچی ک اراده کنم میتونم بخرمولی چقد مگه خرید جذابه؟تا کی؟تکراری میشه میرهبع ...

سفر خارجه دور دنیا 

خیلی حالتون خوب میکنه از خودتون دریغ نکنید 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن