2777
2789
طرفداری چیهچی دارین میگید برا خودتونبعد کلا چرا تا بحث پول میاد همه چیو باهم فاطی میکنیداتفاقا هرچی ...

این نظر شماست هرکس نظری داره شما اینجوری فکر می‌کنی فکر کن دوشواری نداره که هی اینجوری فکر کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز شروع شدای پولدارا بدبختن خدا زدن ما سالمیم ما خوبیم

یه جور تسلی دادن به دلشونه

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

طرفداری چیهچی دارین میگید برا خودتونبعد کلا چرا تا بحث پول میاد همه چیو باهم فاطی میکنیداتفاقا هرچی ...

فقط آماری رو که درآوردی از میزان فرهنگ و سلامت و چیزای دیگه  که تو پولدارا بیشتره رو هم رسمی منتشر کن ما هم ببینیم عزیزم  

ما هم مشکلات غیر پولی داریم همه مشکل پولی ولی مال اونا حداقل مسکل پول ندارن

من خداروشکر بی پول نیستم

ولی لحظه ای که بچه م جلوی چشمم جون داد نتونستم هیجکاری واسش انجام بدم

حاضر بودم کل داراییمو بدم ولی یلحظه یه انگشتش رو تکون بده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

این حرفها همش افراد معمولی جامعه میزنن که خودشون گول بزنن غصه پول نخورن ، یک نوع سرکوبه

دقیقا همینه میخان خودشونو گول بزنن

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

آره من راضیم خداروشکر کمبودی هم باشه تلاش میکنم جبران کنم نه که بشینیم حسرت بخورم و بگم خوش به حال ا ...

میدونی چیه هنوز مزه بی پولیو نچشیدی...

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

وضع مالی همسرم خیلی خوبه.هرچی ک اراده کنم میتونم بخرم

ولی چقد مگه خرید جذابه؟تا کی؟تکراری میشه میره

بعدم یسری مشکلات دارم ک حاضر بودیم خیلی خرج کنیم ولی حل بشه نشد ک نشد.

2790
2778
2791
2779
2792