2777
2789
من خداروشکر بی پول نیستمولی لحظه ای که بچه م جلوی چشمم جون داد نتونستم هیجکاری واسش انجام بدمحاضر بو ...

خب این مشکل تو قشر فقیرم هست

اتفاقا خیلییی بیشتر هم هست، چون مادر فقیر تو بارداری تغذیه مناسب نداشته، من مریض دارم حتی هزینه قرص تیروییدشم نداره ، پول غربالگری ندارن و ...

هم اعصاب خوردی بی پولی کلا اثار سو روی نوزاد داره

اونام میگن خوشبحال شما ک دل خرج کردن دارین اونا نخوردن نپوشیدن به اونجا رسیدن یکی یه عکس نوشته درست کرده بود به این موضوع ک حسرتش نخور فلان من خیلی تلاش کردم نخوردم نپوشیدم ک سوار این ماشینم حالا ماشین ما ک شاخ نیس بی عرضه ترین شاسی هاس ولی دقیقا همینه سالی یه دست لباس شوهرم برا خودش نخرید تا تونست بخره جوونی نکرد تا خونه دار شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انفاقن من یه همسایه دارم شوهرش طلافروشه خیلی پولدارن باهم زایمان کردیم ولی خب امکانات اون خیلی بیشتره تو بچه داری باهم حرف میزنیم اونم با شوهرش مشکل داره ولی من بعلاوه اون مشکلات با شوهرم بی پولیو مستاجری هم اضافه میشه اون فشارلیی که من دارم اون نداره خیلی ارامش داره من خیلی عصبی شدم الانم دارن یه خونه لاکچری میسازن 

نه لزوما پول داری که استارتر مد نظرشه اندازه زندگی خودم و نیازهام .حالا باید بیام اینجا موجودی حساب ...

ماعم پولیو میگیم ک بتونم بدون هیچ نگرانی هیچ دغدغه ای بریم خرد بریم بیرون چیزایی ک میخایمو بخریم  وقتی از دوتا چیز  خوشمون اومد هردوشو برداریم ن مجبور ب انتخاب یکیشون باشیم 

مطمئن باش اکثر افراد از زندگیشون راضی نیستن چون هرچیم  تلاش میکنن سعی میکنن ب اون چیزی ک میخان نرسیدن ....

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

خب این مشکل تو قشر فقیرم هستاتفاقا خیلییی بیشتر هم هست، چون مادر فقیر تو بارداری تغذیه مناسب نداشته، ...

من مثلا بهترین بیمارستان و دکتر بردمش که نتیجه بگیرم

ولی کاش میبردمش یه بیمارستان درپیت

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ماعم پولیو میگیم ک بتونم بدون هیچ نگرانی هیچ دغدغه ای بریم خرد بریم بیرون چیزایی ک میخایمو بخریم وق ...

با تلاش آدم به هدفش میرسه مگه هدفش خیلی خیلی فانتزی باشه دیگه یا تلاش نکنه بگه نمیشه تلاش کردم نشد .

اونام میگن خوشبحال شما ک دل خرج کردن دارین اونا نخوردن نپوشیدن به اونجا رسیدن یکی یه عکس نوشته درست ...

انفاقن شوهر منم بیچاره سالی یدست لباس میخره از هزینه ها کم کردیم ولی نمیتونیم ماشین عوض کنیم اونی که این حرفو زده حرف مفته هرچقد نخوری نپوشی باید درامدت عالی باشه بتونی پیشرفت کنی من حاضرم کمتر بخورم بپوشم ولی یه پیشرفتی بتونم حاصل کنم ولی نمیشه چون درامد کمه پشتیبان نداریم

انفاقن شوهر منم بیچاره سالی یدست لباس میخره از هزینه ها کم کردیم ولی نمیتونیم ماشین عوض کنیم اونی که ...

عزیزم درآمد ماهم کمه ولی اینقدر خودمون شش ماه به در دیوار زدیم تا بشه فکرکن برا خریدش ده میلیون کم آوردیم دیدیم عه اون وام 100تومنی نیس110تومنه کلی ذوق کردیم 

درسته همه مشکل دارن ولی خیلی از مشکلاتی که آدم بی پول بخاطر بی پولی درگیرشه اون پولداره نداره تلاش و اینا هم همش چرت و پرته آدم هست یه عمر جون کنده ولی بخاطر خیلی از شرایط نتونسته به جایی برسه

2790
2778
2791
2779
2792