2777
2789
مشکل اینه که شما جملاتو درست نمیخونیدمن احتمال رو گفتم

درسته ولی احتمالشم خیلی کمه ، قشر متوسط پولدارو و نمیگم. ی قشر خاصی که نه فرهنگ دارن نه وجدان نه شخصیت نمیدونم تا حالا برخورد داشتی ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نمی‌گم پول بده میگم حسرت خوردن الکی و تلاش نکردن و فانتزی فکر کردن و خودآزاری بده منظورم وا ...

خودآزاری نکردیم داریم صبحت معمولی میکنیم ولی شما همچی معلوم سخت میکنی 

عزیزم من نمی‌گم پول بده میگم حسرت خوردن الکی و تلاش نکردن و فانتزی فکر کردن و خودآزاری بده منظورم وا ...

ببین الان استارتر تاپیک‌زد دردودل کردتعدادی خانم دیگه هم یا دردو دل کردن یا نظراتشو گفتن 

بنطرم نباید زنان تشویق به سکوت کرد در هر موردی 

خودآزاری نکردیم داریم صبحت معمولی میکنیم ولی شما همچی معلوم سخت میکنی

دقیقا انگار هیچ کاری بد و گناه و زشت و نادرست و خطا  نیست مگر زنان انجامش بدن 

زنان همدیگرو تشویق به سکوت و‌خفقان میکنن نمیدونم دلیلش چیه 

سادیسم ؟

تنها کسی نوع حرف زدن انگار حرص خوردن بود شما بودی دعوایی نیست یه صحبت عادیه هر کس عقیده دارهتو نیا ه ...

فعلا که شما داری با قطعیت میگی همه پولدارا خوشبختن من چیزی رو با قطعیت نگفتم معلومه نخونده جواب میدی شما عزیز درضمن من اوکی اوکیم و دعوا هم ندارم.  

فعلا که شما داری با قطعیت میگی همه پولدارا خوشبختن من چیزی رو با قطعیت نگفتم معلومه نخونده جواب میدی ...

من نگفتم خوشبختن گفتم خوشبحالشون کامنت هست اول تاپیک گفتم هم من مشکلات روحی دارم هم پولدارا ولی اونا مشکل مالی ندارن

کی تشویق کرد به سکوت مگه!؟

تا زنی چیزی میگه نصیحتها درباره اینکه بهتر دربارش حرف نزنیم .چرا دربارش حرف بزنیم.چه فایده ایی داره ...

چه اشکالی داره زنها در مورد هر چیزی صحبت کنن 

حتما که نباید مسائل خاله زنکی فامیل شوهر باشه 

با تلاش آدم به هدفش میرسه مگه هدفش خیلی خیلی فانتزی باشه دیگه یا تلاش نکنه بگه نمیشه تلاش کردم نشد .

اینطور نیس عزیز 

ادمم ی ظرفیتی داره و مطمئن باشه هیچکی بیشتر از اینک بتوته مایحتاج زندگیشو رفع کنه هدف دیگ ای ندارا

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

2790
2778
2791
2779
2792