2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کی گفتم پولدارم!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟گفتم راضیم از زندگیم و حسرت نمیخورم

خب راضی بودنو میگم دیگ 

چرا راضین  چون هرچی خواستی هرچی نیاز داری داری دیگ

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

هیچ کس تو مشکلات این زمونه شکی نداره

سیلور تاپیک اولت جالبه 

نود درصد افرادی که تو اینستا هستن بنظرم اختلال شخصیت یا بیماری روانی دارن و اختلال شخصیت نمایشی دارن

پیجهای معمولی منظورم نیست 

از لحاظ مادی فقط گفتم

باشه ممنون از صحبت با شما خوشحال شدم و قصدم این بود که بگم همه مشکل دارن این نه شعاره نه به قول یه عده بدبخت نشون دادن پولدارا .خواستم بگم زندگی کوتاه آدم ارزش حسرت خوردن نداره حرفم واضحه حالا هرکس انتخاب خودشو داره می‌تونه حسرت بخوره یا نخوره و از زندگیش لذت ببره .ممنون

مشکلات درون خانوادگی با پول حل میشه؟ از نظر احساس چی؟ آرامش چی؟ اینکه پول داشته باشی و برات عادی نبا ...

اتفاقا وقتی پول داری میتونی به اطرافیانت کمک کنی. بی پولی همرو به جون هم میندازه 

سیلور تاپیک اولت جالبه نود درصد افرادی که تو اینستا هستن بنظرم اختلال شخصیت یا بیماری روانی دارن و ا ...

چی بگم والا اگه اینو بگی میان میگن نه شعاره و اینستا بهترین جای دنیاست  ممنون ازت که می‌خونی مطالب و منم برا شما رو سر فرصت میخونم عزیزم

چی بگم والا اگه اینو بگی میان میگن نه شعاره و اینستا بهترین جای دنیاست ممنون ازت که می‌خونی مطالب و ...

اینستا نمایشه

چون ادمای توش باید نمایش بدن تا بتونن پول به جیب بزنن 

یکی از اقوام خارج کشوره کارش بلاگری وقتی اینترنت قطع بود و هروقت موفق میشد تماس بگیره  میگفت مرده و زنده مردم برام مهم‌نیست اینترنتو وصل کنن از مردم داخل ایران پول بکشیم بیرون 

مادرم بهش گفت خب از مردم همون کشوری که هستی و خارجیا پول بکش میگفت اینا زرنگن حتی بیخود فالو و لایک نمیکنن

حتی میگه بلاگرای خارجی تلاش میکنن از ایرانیا فالور بگیرن برای همین تو حرفاشون از کلمات فارسی استفاده میکنن چون یسری ایرانیا فکر میکنن خارجیا چه تحفه هایی هستن که دوکلمه فارسی حرف زدن 

اینستا نمایشهچون ادمای توش باید نمایش بدن تا بتونن پول به جیب بزنن یکی از اقوام خارج کشوره کارش بلاگ ...

دقیقا خیلی موافقم باهات کاش همه متوجه شن این موضوع رو ادامه بده به فرهنگ سازی خوبت عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792