2789
عنوان

تهمت زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 60 پست
بستگی به تهمتش داره که ببخشم

تهمت تقریباناموسی

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هیچ وجه نمیبخشمم

پس من حق دارم که نبخشم چون اطرافیان طوری برخوردمیکنن انگارمقصرمنم ک نمیبخشم یازیادبزرگش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
پس من حق دارم که نبخشم چون اطرافیان طوری برخوردمیکنن انگارمقصرمنم ک نمیبخشم یازیادبزرگش میکنم

توهین ناموسی، برای یه خانم پاکدامن، وحشتناکه بنظر من.

حق دارین

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال       

توهین ناموسی، برای یه خانم پاکدامن، وحشتناکه بنظر من.حق دارین

اونم بااینکه من متاهلم ویه بچه دارم فقط چون گوشیم مشغول بوده تهمت زدن ک مشکوک میزنی حتی بااینکه هیچ چیزی تابه حال ازمن ندیدن😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونم بااینکه من متاهلم ویه بچه دارم فقط چون گوشیم مشغول بوده تهمت زدن ک مشکوک میزنی حتی بااینکه هیچ ...

ببخشید

آدم باید خیلی بیشرف و بی غیرت باشه که بدون اینکه مطمئن باشه، چنین حرفی بزنه

ببخشیدآدم باید خیلی بیشرف و بی غیرت باشه که بدون اینکه مطمئن باشه، چنین حرفی بزنه

حتی بعدازاینکه این حرفوزدمن بهش گفتم ک ماه محرمه تهمت نزن من باخواهرم صحبت میکردم اگه باورنمیکنی زنگش بزن یابیاتماساروببین یاپرینت بگیرو.... ولی تهمت نزن مگه چیزی ازمن دیدی؟ بااین همه بازم باورنکردوفوش دادواومدگوشیودیدروسیاه شدوبع زورمیگفت بایدمنوببخشی بعدم ک همسرم ازش گلایه کرده بودگفته ک من معذرت خواستم زن توکینه ایه ایامن حق ندارم ناراحت باشم چون حتی توحرفای منم باورنکردی تانیومدی لیست تماساموندیدی اگه همسرم منونمیشناخت چ فکری درباره من میکردبااین برخوردتو؟ ایناناراحتی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباه ازخودمونه عزیزم بایدماهم کثل اونابرخوردکنیم محل ندیم شایدعزیزشیمم

دقیقا اشتباه از خودمونه مامان من هیچوقت از غم و غصه هاش نمیگه برای مادربزرگم مبگه گناه داره یوقت چیزیش میشه اونوقت مادربزرگم فک میکنه مامان من مشکلی نداره تو زندگیش و میگه مامان تو میخواد منو بکشه و چشم ب مال من داره تقصیر خودمونه منکه باهاش دوری و دوستی میکنم اما هیچوقتم حلالش نمیکنم

حتی بعدازاینکه این حرفوزدمن بهش گفتم ک ماه محرمه تهمت نزن من باخواهرم صحبت میکردم اگه باورنمیکنی زنگ ...

آفرین

پس دوبار ازش دلت گرفته

هم بهت تهمت زده

هم حرفتو قبول نکرده

تا خودش چک نکرده

دقیقا اشتباه از خودمونه مامان من هیچوقت از غم و غصه هاش نمیگه برای مادربزرگم مبگه گناه داره یوقت چیز ...

میفهمم چی میگی عزیزم خدای ماهم بزرگه نگران نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آفرینپس دوبار ازش دلت گرفتههم بهت تهمت زدههم حرفتو قبول نکردهتا خودش چک نکرده

بله چون ازخودم مطمئن بودم اجازه دادم ک گوشیموببینه وگرنه گوشیوتوسرش خوردمیکردم من حتی همسرم گوشیموی باردست نگرفته بااینکه همیشه همین وسطه اونوقت اون ب خودش اجازه تهمت وبازرسیودادبعدبعضیامیگن بیخیال ببخش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله چون ازخودم مطمئن بودم اجازه دادم ک گوشیموببینه وگرنه گوشیوتوسرش خوردمیکردم من حتی همسرم گوشیموی ...

میبخشی که میپرسم، و میبخشی که اینجوری میپرسم:

کدوم احمق بی غیرتی بهت توهین کرد؟ برام جالبه بدونم

میبخشی که میپرسم، و میبخشی که اینجوری میپرسم:کدوم احمق بی غیرتی بهت توهین کرد؟ برام جالبه بدونم

دایی بزرگم😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دایی بزرگم😑

من جای شوهرت بودم، دندوناشو خورد میکردم

بخدا نمیخوام تفرقه بندازم، من عادم عاطفی هستم و اهل صله رحم.

اما در عین حال خییییلییییی عیرتمندم.

حق داری که تا آخر عمرت باهاش قطع رابطه کنی

من جای شوهرت بودم، دندوناشو خورد میکردمبخدا نمیخوام تفرقه بندازم، من عادم عاطفی هستم و اهل صله رحم.ا ...

مشکل اینجاس ک من وهمسرم دخترخاله پسرخاله ایم ودایی بزرگ اونم میشع واونم ب احترام بزرگ خانواده بودنش وهزاران چیزدیگه به گلایه وناراحتی بسنده کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40