2789
عنوان

تهمت زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 60 پست
دقیقاباخودم میگم چ فکری کرده درباره من تاحالاهیچکس راجبع من اینجورچیزی نگفته فکرمیکنم میگم اگه یکی ا ...

ولش کن نبخشش. بزار یاد بگیره قرار نیست ابروی مردمو بکنه شورت عثمان و با یه ببخشید الکی خودشو مبرا کنه از گناه 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ولش کن نبخشش. بزار یاد بگیره قرار نیست ابروی مردمو بکنه شورت عثمان و با یه ببخشید الکی خودشو مبرا کن ...

همه چیزش همینجوری زورکیه چون بزرگ خانوادس همه بااخلاقای بدش کنارمیان قربون صدقش میرن فکرمیکنم رفتارش خیلی پرجذبه ومقتدرش کرده ولی من نمیتونم زیرحرف زوربرم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

رفتاراشون ب شدت بیمارانه وپرازعقدس فقط کافیه ناراحت شی میگن توحساسی تودلت بده توکینه ایی بقیه هم باد ...

اخ دقیقا فقط میخوان کارگرشون باشی 

من خالم عروسش و دخترش ماشین دارن بعد نمیان این پیرزنه رو ببرن بیرون بعد از منه حامله انتظار دارن من ببرمش بیرون 

چون خیلی حسودن اینجوری میکنن سعی کن ازشون دور باشی 

اخ دقیقا فقط میخوان کارگرشون باشی من خالم عروسش و دخترش ماشین دارن بعد نمیان این پیرزنه رو ببرن بیرو ...

برامن همینه مادربزرگم یه خونه بزرگ داره داییم رفته ی طبقه گرفته روسرش ولی حتی نمیرن ی سربهش بزنن ببینن فشارش بالاپایین نشه چندبارمارفتیم ازسکته حتمی نجاتش دادیم فشارش بالارفته بودهرکیم حرف بزنه دعوامیشع میگن روسرش بشینیم ولی ازهفت دولت ازادباشیم همه خانواده نوکری ماروبکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
همه چیزش همینجوری زورکیه چون بزرگ خانوادس همه بااخلاقای بدش کنارمیان قربون صدقش میرن فکرمیکنم رفتارش ...

افرین تو نرو. بزار مردم تو سری خور باشن و احمق. بزرگ بودن دلیل بر عقل کل بودن و با شعور بودن و احترام داشتن زورکی نمیشخ 

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

افرین تو نرو. بزار مردم تو سری خور باشن و احمق. بزرگ بودن دلیل بر عقل کل بودن و با شعور بودن و احترا ...

💛

1
5
10
15
20
25
30
35
40
افرین تو نرو. بزار مردم تو سری خور باشن و احمق. بزرگ بودن دلیل بر عقل کل بودن و با شعور بودن و احترا ...

این بزرگترکوچکتری خیلی توخانواده مارواج داره من اولین کسیم ک بهشون میگم احترام ب سن نیست بزرگتربایدخودش اول احترام خودشوحفظ کنه بدونه کی اظهارنظرکنه کی سکوت براهمین نظرم ب کام خیلیاخوش نیومدوبرچسب بی ادب فتنه عصبی حساس کینه ای و..... بهم زدن وباهام سردشدن ولی من ازحرفام ونظرم پشیمون نیستم چون شجاعت داشتم ونظرموگفتم ومثل بقیه یه راه اشتباه روازرواجبارنرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا حالا همون داییت ک نمیره طرفش براش از همه عزیزتره و بیشتر دوسش داره

بخداکه همیییینه جونش براش درمیره بااینکه سالی ی بارسلامشم نمیکنه نمیدونم چ حکمتیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این بزرگترکوچکتری خیلی توخانواده مارواج داره من اولین کسیم ک بهشون میگم احترام ب سن نیست بزرگتربایدخ ...

افرین عزیزم. حرف حق تلخه. بزار بهت بگن بی ادب اونا تو جهالت خودشون بمونن. بزرگتری به سن سال نیست به شعوره ادمهاست 

بخداکه همیییینه جونش براش درمیره بااینکه سالی ی بارسلامشم نمیکنه نمیدونم چ حکمتیه

خب دیگه ما دم دستی هاشون ک هستیم تا دلشون بخواد دور از جون میرینن بهمون اما اونا 

دایی هام همه تیلیاردر شدن از دعای این پیرزن اونوقت مامان من ک دو تا بچه یتیم داره مثل پیرزن ها شده 

افرین عزیزم. حرف حق تلخه. بزار بهت بگن بی ادب اونا تو جهالت خودشون بمونن. بزرگتری به سن سال نیست به ...

من ازیه طرف اذیتم ک همسرمم فامیله وبااوناهم نظره ن بامن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب دیگه ما دم دستی هاشون ک هستیم تا دلشون بخواد دور از جون میرینن بهمون اما اونا دایی هام همه تیلیار ...

اشتباه ازخودمونه عزیزم بایدماهم کثل اونابرخوردکنیم محل ندیم شایدعزیزشیمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ازیه طرف اذیتم ک همسرمم فامیله وبااوناهم نظره ن بامن

مهم نباشه برات؛ مهم دل و اعصاب خودتهمهم اینه اولویت خودتی  ـهمیشه نظر و فکر  متفاوت با دیگرون مخالف زیاد داشته. کم کم خودشونم میان تو تیم تو 

مهم نباشه برات؛ مهم دل و اعصاب خودتهمهم اینه اولویت خودتی ـهمیشه نظر و فکر متفاوت با دیگرون مخالف ...

بخداکه خودشم فهمیده حق بامنه وشناختمشون ولی غرورش اجازه نمیده وچون خونه مادربزرگم بزرگ شده ازبچگی نمیتونه قبول کنه ک این خانواده سمی ومنفعت طلبن میدونه ولی بازانگاریادش میره وحرفاشون روش تاثیرداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40