2789
عنوان

تهمت زدن

344 بازدید | 60 پست

دیروزیکی ازاشناهای خیلی نزدیک بهم ی تهمتی زدکه خیلی بدبودوتالحظه اخرک بهش ثابت نشدحرفای منوباورنکردبعدکه فهمیداشتباه کرده میگفت منوببخش حلالم کن گیرداده بودمنم حالم بدبودهی میگفتم فعلاولم کن نمیکردمیگفت تاحلال نکنی نمیرم اخرش الکی گفتم حلال گفت واقعاگفتم اره ولی نبخشیدمش بعدم ک ب شوهرم گفتم وازش گلایه کرده بودگفته بودک ازش معذرت خواستم وگفته بخشیدمت پس نبایدبه تومیگفت زنت کینه شتریه حالاعذاب وجدان دارم بابت اینکه معذرت خواسته ولی من نمیتونم ببخشمش

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

ببخش تو از نه دلت باشه انشالله دلت صاف بشه باهاش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نباید عذاب وجدان داشته باشي اون راحت تهمت زده بعدم میخواد راحت ببخشیشش اینو بهش نمیگن کینه شتری من بودم هیچ وقت حلالش نمیکردم

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

تهمن زدن و دل شکوندن خیلی بده حق داری نبخشی

یکی از فامیلامون یه مدت داماده ب دختره خیانت کرد الان اشتی کردن ولی خالم دست از سرشون برنمیداره همه جا میشینه میگه و امشبم ب بابای دختره گفت ک طلاق دخترت رو بگیر 

دل اون بنده خدا رو شکوند ب روش اورد موندم چجوری تقاص پس میده خالم 

اینقدر بدم میاد راحت همه کاری میکنن همه چی میگن بعد میگن ببخش تا بخشیده شی میخوام صد سال بخشیده نشم

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

بازم چه پرروووو.. حق داری نبخشیش این وقیحو.. یه عده عادت کردن تهمت میزنن ایرو میبرن بعدم انتظار دارن خالی خالی ببخشیشون 😒😒😒

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

تهمن زدن و دل شکوندن خیلی بده حق داری نبخشییکی از فامیلامون یه مدت داماده ب دختره خیانت کرد الان اشت ...

من توخانواده ای بزرگ شدم ک خانواده مادرم ب شدت سمی ان وهرکا میکنن انتظاردارن ک من ناراحت نشم چون دنیادوروزه اگرم اعتراض بکنم میشع حساس بودن وپرحاشیه بودن وهزاران برچسب دیگع براهمین الان فک میکنم حق نداشتم ک ناراحت شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

واقعاتهمتش خیلی بدبودوقتی شنیدم اصن شکه شدم ولی ازنظراون چون ک بغلم کرده گفته ببخشیددیگه بایدببخشم ب زوره... حتی وقتی داشت میرفت باشوخی گفت فقط تونیستی من روزشب باهمه دادوهوارمه شوهرم میگه این اینجوریه دست خودش نیست نمیدونم چاره چیه دفعه دومشم هست البته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من توخانواده ای بزرگ شدم ک خانواده مادرم ب شدت سمی ان وهرکا میکنن انتظاردارن ک من ناراحت نشم چون دنی ...

اخ خانواده ی مادر من خصوصا مادربزرگ و خالم همینجورین هر حرفی بزنن اما اگه جوابشونو بدی و بدیشون رو ب رخشون بکشی بهشون برمیخوره اما خودشون پشت بقیه حرف بزنن عیب نداره 

بازم چه پرروووو.. حق داری نبخشیش این وقیحو.. یه عده عادت کردن تهمت میزنن ایرو میبرن بعدم انتظار دارن ...

دقیقاباخودم میگم چ فکری کرده درباره من تاحالاهیچکس راجبع من اینجورچیزی نگفته فکرمیکنم میگم اگه یکی ازاین خانواده اینواززبونش میشنیدن میگفتن لابدفلانی اینجوره ک این ادم سرشناس ومثلاعقل کل اینطورشک کرده بهش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخ خانواده ی مادر من خصوصا مادربزرگ و خالم همینجورین هر حرفی بزنن اما اگه جوابشونو بدی و بدیشون رو ب ...

رفتاراشون ب شدت بیمارانه وپرازعقدس فقط کافیه ناراحت شی میگن توحساسی تودلت بده توکینه ایی بقیه هم بادوتاتوجیه ک اره فلانی سادس توناراحت نشوفلانی عصبیه توولش کن فلانی اخلاقش همینه انتظاردارن سرتم شکستن چیزی نگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40