2789
عنوان

تهمت زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 60 پست
میفهمم چی میگی عزیزم خدای ماهم بزرگه نگران نباش

اوهوم ولی سخته با این ادمای سمی رفت و امد کردن من تا وقتی ک بابام و مامان بزرگ پدریم زنده بودن هیچ غمی نداشتیم اما وقتی اونا رفتن مجبور ب رفت و امد با این پیر خرفت شدیم ک دل همه رو میشکونه 

نمیدونم چرا تقاص پس نمیده اینهمه دل بقیه رو میشکونه 

عذر میخوام ولی توروخدا برای مامانم دعا کنید 

بستری شده سنگ کلیش گرفته خیلیییی درد داره 😭 دعا کنید دردش خوب شه و سرحال شه 

با اینکه مخدر و کلی مسکن هم زدن ولی باز درد داره چون آستانه ی دردش پایینه 

خواهشا براش صلوات بفرستید 😭

من اینجا تو بیمارستان همراهشم ولی هیچ کاری ازم بر نمیاد 

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوهوم ولی سخته با این ادمای سمی رفت و امد کردن من تا وقتی ک بابام و مامان بزرگ پدریم زنده بودن هیچ غ ...

خیلی چیزاتواین دنیاتقاصه ولی مانمیدونیم ماهم بنابه دلایلی ازبچگی باخانواده مادرم صمیمی ترشدیم ولی وقتی بزرگترشدیم فهمیدیم ک چجورادمایین مخصوصابعدفوت پدرم چهره واقعیشونودیدیم خداعادله اینویادت باشع دیرزودداره سوخت وسوزنداره

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
مشکل اینجاس ک من وهمسرم دخترخاله پسرخاله ایم ودایی بزرگ اونم میشع واونم ب احترام بزرگ خانواده بودنش ...

اشتباه کرد

دایی بزرگ که سهله، پدرشم بود نباید میگذشت.

آخه من میدونم، دفعه ا ل اینجور افراد نیست، بلکه مطمئنم کار همیشگیشونه و براشون عادیه.

پس باید هزینه توهینشونو ببینن

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال       

خیلی چیزاتواین دنیاتقاصه ولی مانمیدونیم ماهم بنابه دلایلی ازبچگی باخانواده مادرم صمیمی ترشدیم ولی وق ...

خدابیامرزه پدرتو 

اخ چقدر سخته ادم با هزار امید بهشون پناه میبره ولی اونا اینجوری دل میشکونن منکه گفتم فقط الهی هرجور دلمون رو شکوندن دلشون بشکنه خصوصا این پیرخرفت 

عذر میخوام ولی توروخدا برای مامانم دعا کنید بستری شده سنگ کلیش گرفته خیلیییی درد داره 😭 دعا کنید در ...

اللهم صل علی محمدوال محمدانشاالله خوب میشع عزیزم ازصاحب این ماه عزیزکمک بخواه کمکت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
خدابیامرزه پدرتو اخ چقدر سخته ادم با هزار امید بهشون پناه میبره ولی اونا اینجوری دل میشکونن منکه گفت ...

خوشبحالت ک میتونی نفرین کنی سبک شی من همونم نمیتونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباه کرددایی بزرگ که سهله، پدرشم بود نباید میگذشت.آخه من میدونم، دفعه ا ل اینجور افراد نیست، بلکه ...

دقیقادفعه چندمشه اخرشم بادوتاحرف دایی دوستت داره ونگران خودته و... رفت مگه میشه ازکسی ب زورحلالیت خواست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحالت ک میتونی نفرین کنی سبک شی من همونم نمیتونم

من نفرین نمیکنم ولی کسی ک دلمو بشکونه هیچی باهاش نمیگم تا وقتی ک خوب دلمو شکوند اونوقت اه میکشم چون میگم من کاریش نداشتم اون دل منو تا جای ممکن سوزوند 

دقیقادفعه چندمشه اخرشم بادوتاحرف دایی دوستت داره ونگران خودته و... رفت مگه میشه ازکسی ب زورحلالیت خو ...

علط کرد

پس فردا ، دور از جونت یهو میپره تو خونت، همه جای خونتو میگرده و میگه: کو؟؟؟ کجا قایمش کردی؟؟؟

علط کردپس فردا ، دور از جونت یهو میپره تو خونت، همه جای خونتو میگرده و میگه: کو؟؟؟ کجا قایمش کردی؟؟؟

چی بگم من ک نمیبخشمش ازخداهم میخوام شفاش بده ی ذهن آروم بهش بده بلدنیستم نفرین کنم واقعامهم اینه خداخودش داره میبینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم من ک نمیبخشمش ازخداهم میخوام شفاش بده ی ذهن آروم بهش بده بلدنیستم نفرین کنم واقعامهم اینه خدا ...

نفرینش نکن

اما نبخشش

کارش واقعا کشتن روح و روانته.

بخدا صدبار کتکت میزد، میگفتم، بخاطر رضای خدا و آرامش خودت ببخشش

اما تهمت....اصلا

نفرینش نکناما نبخششکارش واقعا کشتن روح و روانته.بخدا صدبار کتکت میزد، میگفتم، بخاطر رضای خدا و آرامش ...

خودمم نظرم همینه جای سیلی خوب میشع ولی بخداتهمت نع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودمم نظرم همینه جای سیلی خوب میشع ولی بخداتهمت نع

خدا به دلت آرامش بده

اگه نمیتونی هم باهاش قطع رابطه کنی( ببخش، بخاطر شوهر احمق و سیب زمینیت) حتما خودت کم محلیش کن،