2777
2789
عنوان

کدوم رشته دردرآمد خوبی داره

354 بازدید | 48 پست

دوستان من بین دوتا رشته گیر کردم چیکار کنم خودم علاقه زیادی به رشته گرافیک یا همون کامپیوتر علاقه دارم ولی خونوادم میگن فقط تجربی💔به تجربی هم علاقه دارما ولی مطمئن نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی رشته سختیه بخای توش موفق بشی باید کلی درس بخونی شب بیداری بکشی و هزینه کنی ببین در خودت اینارو میبینی بعد تصمیم بگیر

به حرف خانوادت گوش نکن اونا قرار نیست بجای تو درس بخونن

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

تجربی رشته سختیه بخای توش موفق بشی باید کلی درس بخونی شب بیداری بکشی و هزینه کنی ببین در خودت اینارو ...

با وجود هوش مصنوعی این همه شرکت کننده دیگه پزشک ها اون در آمد سابق ندارن

کلا کسی که میره پزشکی باید عاشق رشتش باشه مگرنه راه های اسون تری واسه درامد داشتن هست مثلا شما اگه اون مدتی که که دانشگاه پزشکی میخونی بری یه مهارت یاد بگیری استادش میشی و درامدت ممکنه بیشتر از پزشک بشه

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

کلا کسی که میره پزشکی باید عاشق رشتش باشه مگرنه راه های اسون تری واسه درامد داشتن هست مثلا شما اگه ا ...

اره خیلی ها اصلا علاقه ندارن طرف از خون می‌ترسه فقط برای کلاسشو در آمدش می‌ره تجربی ولی از این طرف هوش مصنوعی خیلی روی پزشکی تاثیر داره الان عمل ها بیشترشون شده لیزری کسی میخواد انتخاب رشته کنه علاوه بر علاقه باید  ب اینم فکر کنه

اگه رو حساب هوش مصنوعی باشه که میشه گفت شاید تا ۱۰ سال دیگه جای گرافیک رو هم بگیره 

بعد پزشکه هم یادمیگیره هوش مصنوعی رو کلا هر رشته ای بره باید تکنولوژی جدیدش رو یاد بگیره که تو بازار کار جا پاش سفت باشه

دوستان ممنون بابت نظراتتونمن خودم تجربی رو هم دوست دارم ولی هرچی بیشتر فکر میکنم به رشته گرافیک علاق ...

بگو به این رشته علاقه دارم پای همه چیش هم میمونم

میدونم تو این بیشتر موفق میشم