2777
2789
عنوان

کدوم رشته دردرآمد خوبی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 48 پست

گرافیک و کامپیوتر یکی نیستن خیلی باهم فرق دارنا اول برو در موردشان تحقیق کن کامل ... منم خانوادم می گفتن تجربی باهاشون جنگیدم و رفتم هنر ... تو هم اگه واقعا علاقته اجازه نده خانوادت بفرستنت رشته ای که نمیخوای  

تعجب میکنم بعضی ها فکر میکنن تجربی سخته پس برو گرافیک .همونطور که اگه بخوای تو تجربی درس‌ت خوب باشه باید پاره بشی تو گرافیک هم  اگه بخوای درس‌ت خوب باشه باید خودت بُکشی .اصلا اینجوری نیست که گرافیک راحت تر باشه پس راحتی رو ملاک قرار نده . برای کنکور هم ، همون گرافیک هم اگر بخوای رشته ی خوب و دانشگاه خوبی بری باید بری کلاس کنکور و خیلی زیاد درس بخونی ، ۳۰ تا کتاب منبع داره کنکور هنر ، تازه کنکور عملی جدا هم داری . و اینکه گرافیک هم اشباع شده ، فکر نکن تا وارد بشی کلی درخواست کار و شغل سرت می‌ریزه . اینا رو گفتم که بدونی سخت بودن یا نبودن رشته رو ملاک انتخاب قرار ندی ، برو دنبال استعداد و علاقت . چون هر رشته ای که بری سخته و در صورتی علاقه و استعداد نداشته باشی زده میشی . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو به این رشته علاقه دارم پای همه چیش هم میمونممیدونم تو این بیشتر موفق میشم

باشه ولی یکم استرس دارم اگه بهم اجازه رفتن به رشته مورد علاقم ندن چی💔😢

اگه استعداد و علاقشو داری و ساعت مطالعت 4تا6ساعته بیا وگرنه بیچاره ای

جدی میگی!؟! 

میدونی آخه درسم هم خوبه و بخوام برم گرافیک خونوادم میگن حیف معدلته 💔

خوب تحقیق کردی در مورد گرافیک ؟ داخل رشته گرافیک حتی یک درس کامپیوتر هم نداره . 

رشته فتوگرافیک کار با کامپیوتر داره که اونم به کارهای هنری محدود میشه ، برنامه نویسی و اینارو اصلا نداره . 

اگر در مورد گرافیک سوال داشتی بپرس 

باشه ولی یکم استرس دارم اگه بهم اجازه رفتن به رشته مورد علاقم ندن چی💔😢

سالای مدرسه همینه عزیزم گرفتن این تصمیم ها و به توافق رسیدن با خانواده عذابه

از طرفی ادم میترسه رو تصمیم خودش پا فشاری کنه راه خودش رو بره به موفقیت نرسه جلو بقیه ضایع شه از طرفی هم میترسه حرف بقیه رو گوش بده و یه حسرت براش بمونه و فک کنه تصمیم خودش براش بهتر بوده 

ولی توکل به خدا کن منطقی باهاشون حرف بزن 

اگه مشاور یا کسی تو مدرسه هست ازش کمک بخواهید که باهاشون حرف بزنه گاهی حرف یه غریبه رو راحت تر میپذیرن

خوب تحقیق کردی در مورد گرافیک ؟ داخل رشته گرافیک حتی یک درس کامپیوتر هم نداره . رشته فتوگرافیک کار ب ...

آره دوست عزیز من درمورد این رشته تحقیق نکردم و یه سوال دارم ازتون آیا انیمیشن سازی زیر شاخه ی رشته گرافیکه؟! 

جدی میگی!؟! میدونی آخه درسم هم خوبه و بخوام برم گرافیک خونوادم میگن حیف معدلته 💔

می تونی مدرسه گرافیک نخونی بری آموزشگاه یاد بگیری 

به هر حال این رشته ها مثل پزشکی اینا نیستن که حتما بخاطرش بری دانشگاه میتونی تو اموزشگاه یاد بگیری 

بعد حالا یا همینو تو دانشگاه بخونی یا اگه یه رشته دیگه خوندی دیدی این درآمدش بیشتره بری سراغ این 

یا اصلا یه رشته ای بخونی  دانشت تو اون رشته رو بتونی با مهارت گرافیکی که داری ترکیب کنی یه کاسبی جدید راه بندازی

جدی میگی!؟! میدونی آخه درسم هم خوبه و بخوام برم گرافیک خونوادم میگن حیف معدلته 💔

ببین چی بهت میگم . من خودم سه سال راهنمایی معدلم ۲۰ بود ، نمونه دولتی رشته تجربی قبول شدم و حتی رفتم ، اما آخر تغییر رشته دادم (البته من دلایل و شرایط خاصی داشتم ). تو تجربی خیلییییی ها هستن که درسشون خوبه پس تو فقط نیستی . گرافیک هم همینطور کلی آدم هستن که علاقه و استعداد دارن و تو تنها نیستی ، برای انتخاب رشته این رو ملاک قرار بده که میتونی تو تجربی تا پای جون درس بخونی ؟ پشت کنکور بمونی ، چند سال فقط کتاب دستت باشه برای رسیدن به هدفت؟

یا برای گرافیک به این فکر کن میتونی شب تا صبح بیدار بمونی برای انجام کار عملی ، میتونی وقتی کارت خوب نشده دوباره بکشی ، سه باره بکشی ، چهارباره بکشی و حتی شده یک کار رو ده بار بکشی تا خوب بشه و یاد بگیری ؟ و این در اون در بزنی دنبال کار بگردی ؟ 

به آینده شغلی هم توجه کن ، تو تجربی یا دکتر و پرستار میشی یا کارمند جایی یا بیکار  ، تو گرافیک یا گرافیست و استاد میشی یا بیکار .

خیلی فرقی ندارن .