2777
2789
عنوان

کدوم رشته دردرآمد خوبی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 48 پست
آره دوست عزیز من درمورد این رشته تحقیق نکردم و یه سوال دارم ازتون آیا انیمیشن سازی زیر شاخه ی رشته گ ...

نه انیمیشن سازی یه رشته جدا داره . البته هنر همه رشته های به هم وصله . میتونی از گرافیک و نقاشی هم وارد انیمیشن شد .

جدی میگی!؟! میدونی آخه درسم هم خوبه و بخوام برم گرافیک خونوادم میگن حیف معدلته 💔

من خودم این راه رو رفتم یک رشته دیگه تو دانشگاه خوندم الان چیزهای دیگه که دوست دارم رو دارم میرم آموزشگاه یاد بگیرم یا تو برنامه ام هست برم دنبالش و راضیم از تصمیمی که گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تونی مدرسه گرافیک نخونی بری آموزشگاه یاد بگیری به هر حال این رشته ها مثل پزشکی اینا نیستن که حتما ...

چه فکر خوبی واقعا ممنونم ازتون که منو راهنمایی میکنید💖😍

تعجب میکنم بعضی ها فکر میکنن تجربی سخته پس برو گرافیک .همونطور که اگه بخوای تو تجربی درس‌ت خوب باشه ...

ممنون بابت کمکتون من چیزای زیادی از گرافیک نمیدونم اگه میشه بیشتر واسم توضیح دهید ممنونم

سالای مدرسه همینه عزیزم گرفتن این تصمیم ها و به توافق رسیدن با خانواده عذابهاز طرفی ادم میترسه رو تص ...

ممنون بابت کمکتون حتما همین کار رو انجام میدم امید وارم خونوادم بپذیرن

چه فکر خوبی واقعا ممنونم ازتون که منو راهنمایی میکنید💖😍

🌹🌹🌹

البته فکر هزینه هاش رو هم بکن اینجور رشته ها واقعا هزینه زیادی داره چه بخوای از طریق مدرسه بری چه آموزشگاه کلا وسایلش و کلاساش گرونه رشته های هنری 

خودم انیمیشن رو میخوام برم ۲۵ جلسه ۴ ساعته اش(یعنی ۸ ماه) ۲۵ میلیون میشه فک کنم قسطی هم بگیرن 

البته یه چیزی بگم آموزش اصولی و اکادمیک خیلی متفاوته . در مورد اینکه یکی از دوستان هم گفته بود غریبه حرف بزنه راحت تر قبول میکنن موافقم من خودم پدرم خیلی مخالف بود ولی مشاور مدرسه باهاش حرف زد نرم شد

بستگی به هدفت داره، گرافیک با چند ماه دوره رفتن تو موسسات آموزشی کامل یاد میگیری، بهتر از مدرسه و دانشگاه 

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

البته یه چیزی بگم آموزش اصولی و اکادمیک خیلی متفاوته . در مورد اینکه یکی از دوستان هم گفته بود غریبه ...

خیلی ممنون بابت کمکتون حتما به مشاور مدرسمون میگم البته وقتی که مدرسه ها شروع شد