دوستان من بین دوتا رشته گیر کردم چیکار کنم خودم علاقه زیادی به رشته گرافیک یا همون کامپیوتر علاقه دارم ولی خونوادم میگن فقط تجربی💔به تجربی هم علاقه دارما ولی مطمئن نیستم
جدی میگی!؟! میدونی آخه درسم هم خوبه و بخوام برم گرافیک خونوادم میگن حیف معدلته 💔
من خودم این راه رو رفتم یک رشته دیگه تو دانشگاه خوندم الان چیزهای دیگه که دوست دارم رو دارم میرم آموزشگاه یاد بگیرم یا تو برنامه ام هست برم دنبالش و راضیم از تصمیمی که گرفتم
البته یه چیزی بگم آموزش اصولی و اکادمیک خیلی متفاوته . در مورد اینکه یکی از دوستان هم گفته بود غریبه حرف بزنه راحت تر قبول میکنن موافقم من خودم پدرم خیلی مخالف بود ولی مشاور مدرسه باهاش حرف زد نرم شد
بستگی به هدفت داره، گرافیک با چند ماه دوره رفتن تو موسسات آموزشی کامل یاد میگیری، بهتر از مدرسه و دانشگاه
🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉