2777
2789
عنوان

کدوم رشته دردرآمد خوبی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 48 پست
یا ابلفضل چقد هزینه داره💔

رشته های هنری همیشه گرون بودن وسایلاشونم گرونه 

ولی اگه خوب یاد بدن ادم خودش علاقه خلاقیت داشته باشه 

بنظرم به درامد خوبی ازش میتونه برسه می ارزه به هزینه هاش 

حالا من قیمت این یه جا رو دارم شاید جاهای دیگه ارزون تر باشه 

البته الان همه چی گرون شده من برای رشته دانشگاهم کارگاه و دوره میرم کلی پول اونا میشه تازه هیچ ابزار و وسایلی هم نداره  🫠😮‍💨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بابت کمکتون من چیزای زیادی از گرافیک نمیدونم اگه میشه بیشتر واسم توضیح دهید ممنونم

ببین درس های عمومی که داخل همه رشته ها هستن . مثل زبان و فارسی و عربی و....

درس ها تخصصی هم خیلی از رشته ها با هم تشابه دارن ، مثلا گرافیک و نقاشی سال دهم خیلییی شبیه هم هستن ، ولی به مرور زمان بچه ها گرافیک سمت کارهای عکاسی و پوستر و اینا میرن ، بچه های نقاشی سمت نقاشی بوم و مداد رنگی و این ها . رشته فتوگرافیک هم رشته جدیدی هست که براساس نیاز بازار کار طراحی شده ، برعکس گرافیک که همه چیز دستی هست ، رشته فتوگرافیک کارها کامپیوتری هست و مقدار زیادیش هم عکاسی هست و پوستر و لگو و آرم و خلاصه کارهای تبلیغاتی یادت میدن  . اگر به نقاشی بوم و مداد رنگی علاقه داری برو نقاشی ولی اگر عکاسی و کار های تبلیغاتی و پوستر ، آرم ، لوگو و این موارد رو دوست داری برو فتوگرافیک . و اگر یه چیزی بین این دو تا میخوای برو گرافیک . 

رشته انیمیشن سازی هم کلا طراحی کارکتر ، متحرک سازی ، فیلمنامه و این چیزا رو بهت یاد میدن و کلا انیمیشن هست دیگه ، در آینده مثلا میتونی طراحی کارکتر انجام بدی ، یا انیماتور بشی ، یا فیلمنامه نویس ، یا مدل ساز ، کارگردان و .... کلی زیرشاخه داره انیمیشن . 

کامپیوتر هم که کلا جدا از این رشته هاست و مربوط میشه به کد نویسی و کار با کامپیوتر و هر آنچه ربط داره به کامپیوتر نه چیز دیگه . 

اگر میخوای انتخاب رشته کنی بی گدار به آب نزن همینجوری بری تجربی و یا هنرستان . کلی تحقیق کن ، برو اینستا پیج دانش آموز ها دانشجو هر کدوم از رشته ها رو ببین ، ازشون سوال بپرس . حتی اگر زودتر اقدام کرده بودی می‌تونستی وقتی مدرسه ها باز بود بری داخل مدرسه ها مختلف از بچه ها بپرسی ‌. 

بعد هم اگر بد انتخاب کردی تا دو هفته اول مدرسه ها فکر میکنم فرصت تغییر رشته داشته باشی . 

اگر در مورد گرافیک و رشته ها هنری سوال داشتی باز بپرس . موفق باشی .

یا ابلفضل چقد هزینه داره💔

برای همین اگر قصد خوندن هنر داری هنرستان بهترین گزینه است چون پول آموزش نباید بدی ، فقط پول وسایل هست که تقریبا پول همون کتاب کمک درسی های تجربی میشه . برای گرافیک معمولی شاید سالی ۱۵ میلیون خرج وسایلت بشه که تو تجربی باید همینو پول کتاب کمک درسی و کلاس فوق برنامه بدی . بازم ممکنه به نسبت مدرسه ای که میری و شهرتون هزینه متفاوت باشه . از اقوام اگه کسی هنرستان خونده سوال بپرس . 

بازم اسی ، تجربی هم گزینه خوبیه برای کسی به درس علاقه داره ، در مورد اونم حتما تحقیق کن و خوب فکر کن .