2777
2789
عنوان

❌🪰😎🪰❌

113 بازدید | 16 پست

حالاا جریان چی بود❔❕

⚠️بشین تا برات بگم. لطفالطفا:« یک🚰،و یک تکه 🧊 و یک دانه، 🍬» کنار دستتون باشه. چون امکان داره که، از خنده فشارتون بیاد پایین. 

⚠️میدونید که خداوندگار جهان، در کتاب خویش فرموده اند:«ای انس و جن و ملک بدانید و آگاه باشید، و خود را دچار هیچ چاهی نیاندازی.» 

........  پرسیدند:«چرا چاه؟!!!» 

خداوند فرمود:«من به همراه شما دو فرشته را همراه کرده ام.» 

همه با تعجب پرسیدند:«کجا هستند این فرشته هایتان، پس چرا ما آنها را نمی بینیم؟!!!» 

خداوند پاسخ داد:«اگر یک نگاه به شانه چپ، و نگاه به شانه راستت بیاندازی  آنها را خواهی دید...

یکی به نام ـــ نهی ــــ و دیگری به نام ــــمنکر!!!!!!!!!» 

امروز داشتم به این موضوع فکر میکردم، 😂

نخند موضوع جدیست.... 😎

بعد برای خرید. کمی بیرون رفتم😎

بگو خب 😉

تا لباس پوشیدم🙈

به شانه چپم نگاه کردم🪰ایشون 😎

به شانه راست نگاه کردم 🪰ایشون 😎

از این⏳ با همراه بودند تا برگشتم به خانه امن خودم⌛😎

محافظای مــافیا                همه گردن کلفت

حالا محافضای من           شدند دو تا مگس

⚠️😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉⚠️

بسه خنده زیادی اکراه داره⚠️

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فقط میگم .چه حوصله ای داری خنده م نگرفت😎

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

جررررررررررررررررررر🫥🫥🫥

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

فقط میگم .چه حوصله ای داری خنده م نگرفت😎

والا خنده از هر درد بیدرمان دواست. 

بخند جانم حتی بع یک. لبخند. 😎

جررررررررررررررررررر🫥🫥🫥

کااذ باطله بود مهم نبود. خوب کردی جرش پس بیزحمت زباله در طبیعت ننداز 🗑.خیر ببینی میدم زایعاتی محلمون😎. 

کااذ باطله بود مهم نبود. خوب کردی جرش پس بیزحمت زباله در طبیعت ننداز 🗑.خیر ببینی میدم زایعاتی محلمو ...

چشم 😂🤦‍♀️💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

چشم 😂🤦‍♀️💚

افرین صد آفرین.فرشته روی زمین.نه ببخشید شما خدای پروانه های زیباید مبادا ک زباله بر جهان خودت اندازی😎.... 

👏👏👏👏👏👏👏💖

افرین صد آفرین.فرشته روی زمین.نه ببخشید شما خدای پروانه های زیباید مبادا ک زباله بر جهان خودت اندازی ...

😂چشم فداتشم 💚🫂

😂چشم فداتشم 💚🫂

💖ـــِتو بردار و برو.......  یادت نره پروانه ای

فداییو اگه نخوام.......  چطور باید بهت بگم برو. بلب این صفحه پا بزار....... باشاخکاتم میتونی 

کافیه قرمزش  کنی............  کاربرم گناه دارم

😎⚠️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز