2777
2789
عنوان

❌🪰😎🪰❌

113 بازدید | 16 پست

حالاا جریان چی بود❔❕

⚠️بشین تا برات بگم. لطفالطفا:« یک🚰،و یک تکه 🧊 و یک دانه، 🍬» کنار دستتون باشه. چون امکان داره که، از خنده فشارتون بیاد پایین. 

⚠️میدونید که خداوندگار جهان، در کتاب خویش فرموده اند:«ای انس و جن و ملک بدانید و آگاه باشید، و خود را دچار هیچ چاهی نیاندازی.» 

........  پرسیدند:«چرا چاه؟!!!» 

خداوند فرمود:«من به همراه شما دو فرشته را همراه کرده ام.» 

همه با تعجب پرسیدند:«کجا هستند این فرشته هایتان، پس چرا ما آنها را نمی بینیم؟!!!» 

خداوند پاسخ داد:«اگر یک نگاه به شانه چپ، و نگاه به شانه راستت بیاندازی  آنها را خواهی دید...

یکی به نام ـــ نهی ــــ و دیگری به نام ــــمنکر!!!!!!!!!» 

امروز داشتم به این موضوع فکر میکردم، 😂

نخند موضوع جدیست.... 😎

بعد برای خرید. کمی بیرون رفتم😎

بگو خب 😉

تا لباس پوشیدم🙈

به شانه چپم نگاه کردم🪰ایشون 😎

به شانه راست نگاه کردم 🪰ایشون 😎

از این⏳ با همراه بودند تا برگشتم به خانه امن خودم⌛😎

محافظای مــافیا                همه گردن کلفت

حالا محافضای من           شدند دو تا مگس

⚠️😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉⚠️

بسه خنده زیادی اکراه داره⚠️

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط میگم .چه حوصله ای داری خنده م نگرفت😎

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

جررررررررررررررررررر🫥🫥🫥

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

فقط میگم .چه حوصله ای داری خنده م نگرفت😎

والا خنده از هر درد بیدرمان دواست. 

بخند جانم حتی بع یک. لبخند. 😎

جررررررررررررررررررر🫥🫥🫥

کااذ باطله بود مهم نبود. خوب کردی جرش پس بیزحمت زباله در طبیعت ننداز 🗑.خیر ببینی میدم زایعاتی محلمون😎. 

کااذ باطله بود مهم نبود. خوب کردی جرش پس بیزحمت زباله در طبیعت ننداز 🗑.خیر ببینی میدم زایعاتی محلمو ...

چشم 😂🤦‍♀️💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

چشم 😂🤦‍♀️💚

افرین صد آفرین.فرشته روی زمین.نه ببخشید شما خدای پروانه های زیباید مبادا ک زباله بر جهان خودت اندازی😎.... 

👏👏👏👏👏👏👏💖

افرین صد آفرین.فرشته روی زمین.نه ببخشید شما خدای پروانه های زیباید مبادا ک زباله بر جهان خودت اندازی ...

😂چشم فداتشم 💚🫂

😂چشم فداتشم 💚🫂

💖ـــِتو بردار و برو.......  یادت نره پروانه ای

فداییو اگه نخوام.......  چطور باید بهت بگم برو. بلب این صفحه پا بزار....... باشاخکاتم میتونی 

کافیه قرمزش  کنی............  کاربرم گناه دارم

😎⚠️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز