2777
2789
عنوان

دیروز با شوهرم دعوام شد

942 بازدید | 68 پست

از سرکار اومده بود خسته بود خوابیده بود منم تو حیاط داشتم با گوشی حرف میزدم بعد بچه ها بیدار شده بودن ازگریه غش کرده بودن منم متوجه نشدم بعد داشتم با گوشی حرف میزدم که شوهرم گفت با کی حرف میزنی و همینجوری بحثمون شد گوشی رو از دستم گرفت بعد فکر کردم برده شکسته اش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی منم عصبانی شدم ماشین ریش تراشش با چاقو سیمش بریدم سیم شارژش پاره کردم ایرپادش شکستم😐  وای موندم بهش در مورد ماشین ریش تراشش چی بگم بگین چکار کنم 

نمیگم حق با همسرته ولی خب بعدش یجوری از دلش در میاوردی نمیذاشتی بحث پیش بیاد

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
هیچی منم عصبانی شدم ماشین ریش تراشش با چاقو سیمش بریدم سیم شارژش پاره کردم ایرپادش شکستم😐 وای موند ...

😐😐😐

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

هیچی منم عصبانی شدم ماشین ریش تراشش با چاقو سیمش بریدم سیم شارژش پاره کردم ایرپادش شکستم😐 وای موند ...

حرفم رو پس میگیرم وای این چه کاری بود کردی تو😂😂

هوس زلیخاه به یوسف خودشو بدبخت کرد‌. 

وا شما مشکل داری برو دکتر

آدم عصبی میشه به وسایل آسیب میزنه؟

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین