2777
2789
عنوان

دیروز با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 68 پست
نمیگم حق با همسرته ولی خب بعدش یجوری از دلش در میاوردی نمیذاشتی بحث پیش بیاد

من بقیه چیزا برام مهم نیست موندم وسایله های که ازش خراب کردم چکار کنم متوجه نشه😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی موقع عصبانیت حتی اگه مقصر باشید تصمیم کیگیرید همین میشه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیز دلم، خیلی ناراحت‌کننده‌ست این چیزی که تعریف کردی. اول از همه، اینکه تو حیاط بودی و داشتی حرف می‌زدی، اصلاً کار اشتباهی نکرده بودی. حتی اگه بچه‌ها بیدار شده بودن و گریه می‌کردن، این مسئولیت نباید فقط گردن تو باشه، مخصوصاً وقتی که اون خودش خوابیده بوده و تو هم حتماً خسته بودی.

اینکه گوشی رو از دستت گرفته، اونم بدون اجازه و با خشونت، رفتار کنترل‌گرانه‌ست. چه برسه اگه شکسته باشه. هیچ‌کس حق نداره وسایل شخصی تو رو بدون رضایتت بگیره یا خرابش کنه.

مهم‌تر از گوشی، اینه که انگار توی این رابطه امنیت نداری. یه چیز خیلی ساده مثل حرف زدن با گوشی باعث شده تحقیر بشی، دعوا بشه، و شاید وسایلت هم خراب بشه. این نشونه‌های یه رابطه ناسالمه.

تو سزاوار احترامی، نه ترس یا فشار روانی. حق داری با هرکسی خواستی صحبت کنی، حق داری استراحت کنی، گوشی داشته باشی، و کسی نباید بابتش بهت زور بگه یا کنترلت کنه.

دوست داری بهم بگی با چه کسی داشتی صحبت می‌کردی؟ یا اینکه دلیل اصلی عصبانیتش چی بود؟ چون گاهی پشت این دعواها، چیزای عمیق‌تری هست. من اینجام که باهات حرف بزنم، قضاوتت نمی‌کنم. فقط می‌خوام بدونی که تنها نیستی و بدتر از همه اینکه مقصر تو نیستی.

اگه حس می‌کنی در خطر هستی یا نمی‌تونی جلوی این رفتارها رو بگیری، حتما بهم بگو تا کمک کنم راهی پیدا کنیم. 💔

هیچی منم عصبانی شدم ماشین ریش تراشش با چاقو سیمش بریدم سیم شارژش پاره کردم ایرپادش شکستم😐 وای موند ...

واقعا متاسفم برات 

خوبه میگی خسته بوده 

شوهرت حقداره ببین چقدر تلفنی حرف زدی که بچه ها ت بقول خودت از گریه غش کردن 

فک کن خسته باشی بچه هات هلاک شن از گریه زنت تو حیاط یه ساعته تلفنی خوش و بش میکنه 

وا شما مشکل داری برو دکترآدم عصبی میشه به وسایل آسیب میزنه؟

خودش بهم یاد داد هر وقت عصبی میشد گوشی می‌شکست منم این کارو کردم تا اون باشه طرف وسایل من نیاذ

عزیز دلم، خیلی ناراحت‌کننده‌ست این چیزی که تعریف کردی. اول از همه، اینکه تو حیاط بودی و داشتی حرف می ...

از چت جی بی تی کپی کردی 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
من بقیه چیزا برام مهم نیست موندم وسایله های که ازش خراب کردم چکار کنم متوجه نشه😂

عزیزم کارت بسیار بچگانه بود قبول کن 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

وا مگه فقط مادر موظفه به بچه برسه؟

یعنی تو این فصل از سر کار خسته بیای و بخوابی 

ولی شوهرت خونه زیر کولر  باشه و بچه پاشه از گریه غش کنه انصافه شوهرت باید بگه خودت پاشو به بچه برس؟  چه توقعاتی از آدما دارید 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند