2777
2789
عنوان

بیقرارم

613 بازدید | 49 پست

سلام دوستان

میدونم هرکی میاد فقط اولشو میخونه بدون جواب میره

ولی بازم مینویسم

نه عکس میخوام بزارم ک پربازدید شم نه اسم فلان و بهمان بازیگر و زندگیشونو میخوام بگم 

غمگینم

ارامش ندارم

ب هردری میزنیم بسته س

همه راهها رو رفتیم ولی دست خالی موندیم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همه چیز زندگی عقب افتادیم جز دوس ئاشتنی ک بین من وهمسرم هست

خدارو شکر ی بچه دارم و دومی هم تو راهه ، میدونم نعمت خیلی بزرگیه اما چطور میتونم این نعمت بزرگو با نداری نگه دارم؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
از همه چیز زندگی عقب افتادیم جز دوس ئاشتنی ک بین من وهمسرم هست خدارو شکر ی بچه دارم و دومی هم تو را ...

همین دوس داشتنه بهترین نعمته، شعار نیس واقعا مهمه، به داشته هات فک کن هر وقت ذهنت نا اروم میشه

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد

سوره واقعه رو شبا بخون.

هم‌ واسه نی نیت خوبه. هم رزق و روزی رو زیاد میکنه.

سوره تکاثر هم خیلی خوبه واسه افزایش مال

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خدا خودش کمکتون کنه... ماهم غرقیم تو‌کلی قسط و بدهی....

واقعا چاره ای نیست جز امید داشتن ب خدا 😢😢

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

زندگیمون خییییلی سخته

اشکامو از همسر و بچم قایم میکنم ولی جنینی ک تو دلمه چی؟

چ گناهی داره ک این همه استرس و بیقراری رو باید از دوران جنینی تحمل کنه

مطمئنم همسر منم اشکاشو ازم قایم میکنه از بس ک هرروز شرمنده زن و بچه برمیگرده خونه

اخه اون همه زحمت چرا باید دست خالی برگرده؟؟؟