2777
2789
عنوان

بیقرارم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 49 پست
سوره واقعه رد خور نداره همیشه بخون... عزیزم من برادر موقعی که خانمش بچه دومش رو باردار بود بیکار بو ...

خدا از دهنت بشنوه

لباس من و بچه و همسرم و حتی مرغ و گوشتمون با خانوادمه

با اینکه وضع مالی درستی ندارن ولی خیلی ب ما کمک میکنن

خسته شدم از بس ک محتاج بنده هام ، حتی اگه خانواده خودم باشن

دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه و بجز خدا محتاج کسی نشم

احتمالش هس بخاطر گناه باشه ک اوضامون درست نمیشه ؟

من دوران مجردی حجابمو رعایت نمیکردم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
برا اولین بار بچتومیگیری بغلت شیرش  بدی خدا رو قسم بده به پاکی و معصومیت بچت مرادتو رو بگو خدا ...

حتما اینکارو میکنم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همسرت بخواه دنبال کار بهتری باشه اگه ماشین دارین وقت آزادشو بره اسنپ یا آژانس

ببین ما وقتی ورشکست شدیم حتی ماشین زیر پامونمم فروختیم شوهرم رفت وام گرفت با ماشین قسطی رفت آژانس اما هممممه جا سپرده بود واسه کار،منم باردار بودم خودتم میدونی که زن باردار چقدر حساسه از خانواده امم دور تو غربت

منم خودم سه بار به نیت کار خوب پیدا کردنش قرآنو ختم کردم ختم بیست روزه قرآن

خلاصه دست از تلاش برنداشتیم نباید نا امید بود خداوند خیییییلی مهربونه 

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
از همسرت بخواه دنبال کار بهتری باشه اگه ماشین دارین وقت آزادشو بره اسنپ یا آژانس ببین ما وقتی ورشکس ...

اخه ما نه ماشین داریم نه صد هزار تومن سرنایه و نه تو شهری زندگی میکنیم ک کاریتوش گیر بیادو نه پولی داریم ک بخوایم بارکنیم

با این حال ب خدا همه جا سپردیم واسه کار

اما نیس ک نیس😞