2777
2789
عنوان

بیقرارم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 49 پست

عزیزم درکت میکنم  عمیقا

تجربمرو بهت میگم امیدوارم خدا مشکل شما و من  و بقیه رو حل کنه

تا میتونی صلوات هدیه بده به 14 معصوم به نیت خیرات  و گشایش کار و  فراخی  رزق  و  روزی

هرروز تا قبل نماز ظهر یس  بخون هدیه به امام جواد باز بهمون نبت صب که از خواب بلندشدی   قبل ااینکه با کسی حرف بزنی نادعلی بخون تاهر جا حفظی

ببین چطور خدا کمکت میده. .منو هم دعا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شغل همسرت چیه؟ از رحمت خدا هییییچ وقت نا امید نشو منم موقع بارداریم بدترین دوران زندگیم بود و ...

کارگره

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
ما که نزدیک سه ساله شرمنده این بچه شدیم نمیدونم چطور جرات کردم و دوباره اقدام کردم واقعا من خودخوا ...

خدا رزقشو میرسونه اینو از ته دل میگم ما 4 ماه در بدری کشیدیم هیچ جا خونه گیرمون نمیومد بعد از بدنیا آمدن دخترم خونه دار شدیم الانم بسختی داریم زندگی میکنیم زیر قسط ولی خداراشکر تنمون سالمه..خداراشکر کن..منم تو فکر کارم ولی عزم ندارم این کار عروسک سازی نمد سازی بنظرم خیلی خوبه اگه میتونی از اینترنت یادبگیر بدوز و خودت بفروش

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
عزيزم ايشالا كه درست ميشه ولي پس چرا دومي و اوردي؟

نمیدونم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

عزیز دلم غصه نخور الانا اکثر مردم شرایط شون مثل همه ماهم اینجوری هستیم توکل کن به خدا با ناراحتی ک مشکلات حل نمیشه به جز اینکه به کوچولوی تو دلیت اسیب برسونی خیلی روش تاثیر میزاره...

خدا رزقشو میرسونه اینو از ته دل میگم ما 4 ماه در بدری کشیدیم هیچ جا خونه گیرمون نمیومد بعد از بدنیا ...

اره مخصوصا دم عیدی ما داریم انجام میدیم غرفه هم اجاره کردیم امید وارم سود کنیم

مراقب نی نی کوچولوتون باشین❤خدا بزرگترین نعمت دنیا رو بهتون داده.میشناسم کسایی رو که همه چیز داشتن اما خدا بهشون سخت بچه داد ...عزیز مهربون،مامان اینده ی گل.تو بهترینی چون عاشق خودت و همسر و بچه و نی نی‌تون هستین.خوشبختی یعنی همین که زندگی ارومی داره عزیزم.خدا خودش گفته خودم روزیشون رو میدم . 

مامان گل و مهربون الهی فداتون بشم زندگی بالا پایین داره با کمی تحمل و صبر زندگیتون بهتر و ان شاالله عالی میشه .از شما حرکت از خدا برکت.⚘⚘⚘⚘وقتی همیشه شکرگذاری خدابیشتر میده .و سوره واقعه رو همونطور که دوست عزیزمون گفتن بخون ردخور نداره.

🦄ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خدا رزقشو میرسونه اینو از ته دل میگم ما 4 ماه در بدری کشیدیم هیچ جا خونه گیرمون نمیومد بعد از بدنیا ...

اگه بگم حتی پنجاه تومن پول ندارم ک بخوام وستیل بخرم باورت میشه؟

باردارم ن میتونم برم زیر نظر دکتر باشم ، نه میتونم برم بهداشت 

خدایا شکرت

البته شوهر منم بعد از یک ماه بدنیا اومدن بچه اولم رف سر کار ولی دوباره اوضامون خراب شد

سوره واقعه رد خور نداره همیشه بخون...

عزیزم من برادر موقعی که خانمش بچه دومش رو باردار بود بیکار بود یعنی اول زندگیش آزانس کار میکرد...وقتی دخترش دنیا اومد بلافاصله خدا بهش یه کار خوب داد الان ۷ ساله که سر کاره واقعا نا امید بودن...

عزیزم ازین ستون به اون ستون فرجه

..بچه اولت چند سالشه؟؟

خانواده خودت در چه حدی هستن از لحاظ مالی؟؟

ید الله فوق ایدیهم....اینو آویزه گوشت داشته باش

.(عاشق بچه 92)
مراقب نی نی کوچولوتون باشین❤خدا بزرگترین نعمت دنیا رو بهتون داده.میشناسم کسایی رو که همه چیز داشتن ا ...

قلبمو اروم کردی ان شاءالله خدا هرچی بخوای نصیبت کنه

خلنواده همسرم هم کاملا ب ما پشت کردن فقط ب خودشون میرسن درسته اونا بدهکار ما نیستن ولی چی میشد ی م ...

عزیزم سختیا میگذرن 

میدونم اینکه میگن سختی آدمو میسازه شاید گاهی دروغ به نظر برسه و تو اون دوران سختی حس کنی بیشتر داری میشکنی تا ساخته بشی

اما من روزایی داشتم که حتی تصورم نمیکردم یه روز تموم شن اما تموم شدن

خیلی گلایه داشتم از خدا

حتی میگفتم انگار خدا هیچ کمکی به بنده هاش نمیکنه تا خودشون نخوان و واقعا همین شد

باید برای بهبود اوضاع حرکتی کرد هر کسی به نحوی 

نمیگم برین کارخونه بزنین اما برای بهتر شدن تلاشتونو بیشتر کنید

ان شاا...منت هیچ خلق خدایی بالا سرتون نباشه که رزقی که خدا بده بی منته

پول خانواده همسر و خانواده خودتون متعلق به خودشونو

توقعتونو ازشون خیلی کم کنید چون توی این اوضاع اقتصادی هر کسی شاید فقط بتونه خرج خودشو بده 

ولی بازم میگم ناامید نشین فقط با دعا حل نمیشه حرکتی بکنین

قلبمو اروم کردی ان شاءالله خدا هرچی بخوای نصیبت کنه

خوش حالم که قلبت ارومه❤❤خدا مامانا رو خیلی دوست داره مطمعنم.اونم مامانی به گلی و خوبی تو🌷🌷😚.خیلی مراقب خودت و خوبیات باش.

🦄ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ