2777
2789
عنوان

بیقرارم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما هنوز در حال اقدام یواشکی هستی؟؟🤣🤣 یهو دیدمتون یادم اومد....

نه😢 به پیشنهاد بچهها به همسرم گفتم، قانعم کرد که الان شرایطشو نداریم😁

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد

ما که نزدیک سه ساله شرمنده این بچه شدیم

نمیدونم چطور جرات کردم و دوباره اقدام کردم

واقعا من خودخواه بودم

ب وجود خود بچه و نیازهاش فکر نکردم ک چطور قراره تامین بشه

فقط ب فکر ی جیز بودم اونم این بود ک بزار حالا دوتا بچه ای ک از اول میخواستیم ب دنیا بیاریم ک ی وقت نیاد ک پول باشه ولی نتونیم بچه دار شیم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
زندگیمون خییییلی سخته اشکامو از همسر و بچم قایم میکنم ولی جنینی ک تو دلمه چی؟ چ گناهی داره ک این ه ...

عزیزم شاید نتونم آرومت کنم چون حقو بهت میدم میدونم شعاره که دستت خالی باشه و بگی خوشحالم میدونم خیلی چیزا تو دلت مونده میدونم پر از غصه شدی

اما خیلیا مثل توئن خیلییییا

انگار غم و غصه دنیا متفاوت تقسیم شده 

به نفر پول نداره

یه نفر بچه

یه نفر دوست و خانواده

یه نفر سلامتی...

ولی ببین تو بین همه اینا چیزیو نداری که قابل تغییره یعنی پول

مطمئن باش اوضاع همیشه اینطور نمیمونه

عزیزم شغل همسرت چیه؟

از رحمت خدا هییییچ وقت نا امید نشو منم موقع بارداریم بدترین دوران زندگیم بود ولی خدا خواست و پسرم این قدر خوش قدم بود که دقیقا روز تولدش همسرم رفت سر یه کار خوب الانم که نزدیک دو سالشه یه خونه بهتر و یه ماشین بهتر خریدیم در حالیکه روزی که فهمیدم باردارم کاملا ورشکست شده بودیم و داشتیم یه فروشگاه بزرگو با حدود صد و پنجاه میلیون ضرر جمع میکردیم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!

عزیزم غصه نخور بی پولی این روزا برا همه هست خود ما زندگیمون با چند سال پیش قابل مقایسه نیست من عید ۹۳ کیفم فقط ۱۵۰ تومن شد الان رفتم یه کیف دیدم ۳۰ تومن همونم نتونستم بخرم باورت میشه؟؟،شوهرمو نگاه کردم انقد دستش خالیه دلم سوخت  دیگه چیکار میشه کرد خدا هممونو نجات بده بد وضعی شده وضع اقتصادیمون

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم شاید نتونم آرومت کنم چون حقو بهت میدم میدونم شعاره که دستت خالی باشه و بگی خوشحالم میدونم خیلی ...

خلنواده همسرم هم کاملا ب ما پشت کردن

فقط ب خودشون میرسن

درسته اونا بدهکار ما نیستن ولی چی میشد ی مقدار پول ب ما قرض میدادن بخدا پسشون میدادیم 

ما خدا ترسیم هردومون هم من هم همسرم

نماز و روزه و قران بجاشه

ولی نمیدونم چرا کسی نیس ب ما اعتماد کنه

همه فقط از ما توقع دارن

هرکسی ی چیزی میخوات

فقط سوء استفاده

بخدایی ک بالاسرمه قسم تا حالا شده رو خودو بچمون کم بزاریم ولی کسی ک ازمون چیزی خواسته شرمنده نکنیم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،