2777
2789

فراوانی بارون وندیدن هیچ مریض یا فقیری درهیچ جای دنیا

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک زندگی کوتاه خوب داشتن و در جوانی مردن 

یعنی مثلاً در خانواده پولداری به دنیا می‌اومدم باهوش و زیبا بودم خیلی با کیفیت زندگی می‌کردم و زود هم میمردم 

کلکسیونی از خوشبختیه همچین زندگی ای

خوشبختی رو تو رضایت درونی از خودم میبینم

بعدشم پول 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اسی اجازه هست یه هست یه سوال بپرسم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

تغییر تو زندگیم که دوست ندارم 

خوشبختی در آرامش میبینم 

هر کسی تلاش کنه برای شادی و دلخوشی های کوچک در زندگیش 

این خوشبختیه 

از درون خودت شروع کنی به تغییر 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

داشتن آرامش در زندگی ،حالا یکی با پول به آرامش میرسه یکی با ورزش ،یکی با تفریح باید دنبال بدست آوردن آرامش بریم واز ساده ترین چیزها استفاده کنیم

«اللهم عجل لولیک الفرج»