2777
2789
نمیدونم واقعاشاید مردنم و اینکه مامانم غصه نخوره

با مردن هیشکی خوشبخت نمیشه مردن دیگه تموم شدن این مرحله از زندگیته تا اینجا هستی باید حس خوبه رو داشته باشی مردن که ته داستان هممونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی فکر کردم میبینم واقعا خوشبختی واقعی وجود نداره اگه یه چیزی هست یه چیزی نیست .انگار توازن یه جو ...

اره ۱۰۰ درصدی نیس ولی وقتی حس خوبت به بده بچربه یعنی خوشبختی 

اینم یه نوع خوشبختیه دیگه چیکارت کنیم ایشالا گیرت بیاد خوشبختی بشی😂

😂😂🩷

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اینک مادرت فقط تو فکر این نباشه پولش از همه بیشتر باشه خونش از همه بزرگتر باشه با همه الکی دعوا نکنه ...

عزیزم 🥲🥲

مطمئن باش همه چی تغییر میکنه اینایی که الان تجربه میکنی ابدی نیس فقط طاقت بیار و یه راهی برا تغییر مسیر زندگیت پیدا کن

ولی الان خوشبختی رو تو این میبینم که باردار نباشم 🤣 شما هم انرژی بفرستین نباشم حوصله سقط و دنگ و فن ...

عههههه اگه بودی کاریش نداشته باش دیگه خدا میخواد نی نی بده پسش نزن☹

همسر خوب و متدین نصیبم بشه.

کسی که واقعاً خدا رو توی وجودش ببینم و ارامش داشته باشه نه اینکه استرس و اضطراب مدام داشته باشه.

و اینکه ظهور امام زمان عج

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بخدا گاهی ب خودکشی فکر میکنم

بخدا ته داستان هممون مردنه خودکشی کنی که چی بشه این چیزای قشنگ تو این دنیا هست که ماها روحمونم ازش بی خبره اینقد آدمای باحال و مهربون هست که تا حالا باهاشون در ارتباط نبودیم صبر داشته باش تا لذت اونارو بچشی واقعا این دنیا ارزش زندگی کردن داره حیفه فرصتشو از خودت نگیر

قربونت گلم ایشالا تو این مسیر موفق میشی همه تلاشتو کن❤

مرسی عزیزم مرسی 🥹❤️ ان شالله عاقبت بخیر بشی🥲🫀

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️