2777
2789
عنوان

بیاید ببینید دیشب چه بلایی به سرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 45 پست

عزیزم الان با شروع گرما سوسکا دارن زیاد میشن

خمیر امحا بخر دور تا دور خونه بزن از شر هر چی سوسکه راحت میشی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر میکنی وسواس فکری دارم

نداری خیالت راحت اگه داشتی نمیزاشتی یه عالمه ظرف جمع شه من دارم وحتی یه لیوان کثیف شه خل میشم

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
راستشمنم دلم برات سوخت 😢

با این همه

سینک و. خود آب چکون مونده نشست

وایتکس تمام شد

اونارو هم ظهر باید بشورم

فکر به شستنشون که میکنم جنون آنی بهم دست میده

آخ سوسک چندش لعنتی

تو نصف شب تو سینک چه غلطی میکنی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

راستی خداروشکر کن انتن داری برق ماقطع میشه ابم قطع پیشه انتنم قطع میشه

مام آبمون قطع میشه

همیشه برق میرفت

آنتم میرفت

این سری نرفته

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

وای نگو درکت میکنم🤧😭 یه تشت کوچیک دارم برا لباس چرکای کار همسرم توی حیاط،یه بار یه مارکولک رفته بود تو تشت،هزار بار با وایتکس و جوهرنمک شستمش،دستکش و اسکاچ رو بعد از شست و شو انداختم... بازم کثیفه پیشم و به دلم نیست

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

خیاطی میکنموقتی برام نمیمونه

موفق باشی گلم

ولی هرجور شده اول ظرف هاتو بش ر بعد برو سراغ کار

ممکن ده دقیقه کار خیاطی عقب بیفته ولی ارزش داره

نهایت اینه که ده دقیقه دیرتر خیاطی شروع کن از اون طرف ده دقیقه بیشتر کار کنی

از پشت یه کامیون ظرف نشسته میخواستی گل محمدی بیاد بیرون معلومه با این اوضاع سوسکا میریزن تو اشپزخونت

قانع شدم

ولی آخه ظرفای شاممون بودن

درجا وقت نکردم بشورم

موند ساعت 2شب شستم که اون بلا به سرم اومد

دفعه اولی نیست که سوسک می بینم

تو آشپزخونه خونه مدام سوسک میبینم

واسه همین بیزارم از آشپزخونه

وای نگو درکت میکنم🤧😭 یه تشت کوچیک دارم برا لباس چرکای کار همسرم توی حیاط،یه بار یه مارکولک رفته بو ...

ما چرا اینجوری هستیم آخه!! 

برو یکی دو لیوان دوغ بخور یا ماست بخور به خاطر متساعد شدن بوی وایتکس 

تو هوای آزاد بمون بعدش برو گلتب بو کن‌ 

در صورت تمایل دوش هم بگیر

ظرفارم دوباره با آب سرد آب بکش یا روش آب سرد بگیر

ظرفارم تا فردا بزار بمونه تو حیاط هوا بخورن بعد بیار دوباره با آب سرد آب بکش 

از این به بعد هم وایتکس به ازای ۴ لیتر آب سرد  ۱ استکان وایتکس توش حل کن بیشتر نه