2777
2789

دلم. میخواست فقط گریه کنم

دیشب یه کامیون ظرف داشتم توی سینک

ساعت 2 شب گفتم بذار بشورم که فردا کارام سبکتر باشه و بتونم به باقی کارهام برسم

(ماشین ظرفشویی ندارم و آرزومه بخرم اما توان مالیشو فعلا ندارم....) 

خلاصه که شستم وشستم وشستم

و سینک هم پر شده بود از کف

چشمم ته سینک رو نمی دید بخاطر کف زیادی

موند چند تا بشقاب

دیگه خوشحال  بودم که دارم تمام میکنم و زود میرم میخوابم

که دیدم کف ته سینک رفت کنار

و. یه چیز سیاه اومد بالا

سوسک بود

واااااااااای نگم از حال بدم

منم حساسم

به معنای واقعی کلام داغووون شدم

دیگه خوابم نبرد و تپش قلب گرفتم....

تا 5 صبح هر کار کردم نتونستم بخوابم

5 ونیم هرچی ظرف توی اب چکون و.توی سینک بود بردمشون توی  حیاط

و. شروع کردم وایتکس زدن و شستن

تا 8 ونیم تمام شدم

خلاصه که یه دونه وایتکس استفاده کردم و ریه م هم درد گرفت

حالا اومدم بخوابم که برقا رفتن.....

جنوبم و هوا هم که گرم

یعنی دلم به حال خودم میسوزه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظرفاتو تند تند بشور نزار اینقدر روی هم جمع شه

سم مخصوص هم داریم بگیر بریز تو چاه ها

وایتکس هم وقتی ضروری نیست با آب قاطی کن و جلوی دهنتو با پارچه ببند

به مکافات نمیوفتی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یا خدا 

من باشم تا دوروز با ترس میرم سر ظرفشویی🥺🥺🥺🥺

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حالا کاری ندارم به شستن چرا اینهمه بذاری ظرف کثیف جمع شلاثت

خیاطی میکنم

وقتی برام نمیمون

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

گلم چرا ظرف ها نشسته مونده بودسعی کن نزاری اینقد ظرف زیاد بشههر ظرفی کثیف میشه همون لحظه بشور

خیاطی میکنم

وقتی برام نمیمونه

چه زندگیو سخت میگیریراستی اگه وسواس فکری داری به فکر درمان دارویی باش حالت بهتر میشه

چرا فکر میکنی وسواس فکری دارم