2777
2789
عنوان

بچه گستاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 80 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان خودش کجاست بیاد تاپیک را شفاف توضیح بده یه تاپیک میزنن ول میکنن میرن فقط ذهن مردم را درگیر میکن ...

استارتر خودشون گفتن منظورشون این نبوده 

هر وقت منو تو تاپیکا دیدین یادآوری کنین که برم درس بخونم😭😭😭 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه حرفی سخنی...🫠

درسته اما شما بد متوجه شدین😂😂😂وای چقدر خندیدم سر این تاپیک🤣🤣🤣

استارتر اشتباه توضیح داد

و این از مفهوم نظر من کم نمیکنه

تانیـام💫 اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد ☘️

من حداقل عقل و سوادم میکشه اول تاپیکو درست بخونم بعد افسار پاره کنم

طفلکی شما هم تربیت نداشتی که به بزرگتر از خودت میگی افسار پاره کرده 

کاش درخواست دوستی میدادی در پیام بهتون توضیح میدادم تربیت چطور انجام میشه ما دهه ۶۰ ای ها یکم خوب تربیت شدیم خداراشکر

ویژگیته فحش نیس تاپیکو ببینی خیلیا بت گفتن حرف من نیس فقط

گلم با طرز تفکر شما و استارتر آینده این مملکت تباه هست 

این دوست خوبمون داشت خوب حرف می‌زد که بهش گفتید خنگ ولی الان که فکر میکنم ما نسل جدیدی ها داریم به کجا میریم واقعا؟🙃🙃🙃🙃

طفلکی شما هم تربیت نداشتی که به بزرگتر از خودت میگی افسار پاره کرده کاش درخواست دوستی میدادی در پیام ...

خانم عزیز شما اول اومدی به استارتر توهین کردی چون اشتباه تاپیکو فهمیدی وقتی هم اشتباهتو بهت میگن میپری به مردم

یکم رو آداب اجتماعی‌تون کار کنید بابا

گلم با طرز تفکر شما و استارتر آینده این مملکت تباه هست این دوست خوبمون داشت خوب حرف می‌زد که بهش گفت ...

با این هوشی ک امثال شما دارید ب جای خوبی نمیره عزیزم

بابا اشتباه گرفتید بچهه گفته حرومزاده

پعه ایکیو

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉