2821
2789
عنوان

بچه گستاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 80 پست

بچها اشتباه متوجه شدید بچه از اون کلمه ی زشت استفاده کرده نه استارتر

دوستان شماهم حالا خانمایی که نفهمیدن رو انقدر شماتت نکنید بندگان خدا اشتباه خوندن خب اخه فقط همون کلمه اومده خط پایین فکرکردن استارتر داره توهین میکنه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حرو...م زاده برای شما عادیه برای خیلیا فحشه

خ مگه اسی فحش داده؟🤣 بچه بیشعور ب مادربزرگش گفته حرومزاده

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
باور کن اصلا برام مهم نیست که دلت شکست یا چی😂😂امیدوارم درستو گرفته باشی که قبل از درست خوندن پست ب ...

برات مهم نیست چون ذات و معقول بودن برات شناخته شده نیست اصلا بهت یاد ندادن 

فقط زود برات گوشی خریدن و بیخیال بدون نظارت دادن دستت و اومدی به بزرگتر از خودت میپری و میگی مهم نیست برات 

نه اصلا استارتر اون حرفو نگفت فقط حرف بچه رو بازگو کرده منتها کمی بد علایم نگارشی رو چون ننوشته بد ب ...

میدونم از اولم فهمیدم منظور استاترو 

میگم کلمه حروم... اشتباهه ک اومده اینجا بیان میکنه ولی ربطشو ب زن باردار نفهمیدم

حرو...م زاده برای شما عادیه برای خیلیا فحشه

🙄خب اسی از همین تعجب کرده دیگه چون اون بچه این فحشو به مادربزرگش داده.چرا مقاومت میکنید اینقدر 

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...