86jjj مدیر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 660 عنوان بچه گستاخ | مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 80 پست اصلا بزرگ و کوچیک حالیش نیستبه مادر بزرگش میگه به اون یکی مامان بزرگم فلان چیزو نگو خیلی حرومزادس😐😐اینا چی میشن در اینده تلاش کن یه روز نتیجشو میبینی هر شکستی نشانه موفقیت است😉🩹❤ 1404/04/05 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلیasali70 عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 1930 😲😲😲😲 چه ربطی به زن باردار داشت؟!! 😑 وااای نکنه زن باردار اینارو بخونه از ترس پس بیفته !!! چقد ب ... حرو...م زاده برای شما عادیه برای خیلیا فحشه حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره
مهی۰۱ عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 5760 بچها اشتباه متوجه شدید بچه از اون کلمه ی زشت استفاده کرده نه استارتردوستان شماهم حالا خانمایی که نفهمیدن رو انقدر شماتت نکنید بندگان خدا اشتباه خوندن خب اخه فقط همون کلمه اومده خط پایین فکرکردن استارتر داره توهین میکنه گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
قهوه_ترک004 عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1369 حرو...م زاده برای شما عادیه برای خیلیا فحشه خ مگه اسی فحش داده؟🤣 بچه بیشعور ب مادربزرگش گفته حرومزاده . خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم . دست دو نفر✨. . قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
فاطمه_نورا۲۵۰ عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 494 باور کن اصلا برام مهم نیست که دلت شکست یا چی😂😂امیدوارم درستو گرفته باشی که قبل از درست خوندن پست ب ... برات مهم نیست چون ذات و معقول بودن برات شناخته شده نیست اصلا بهت یاد ندادن فقط زود برات گوشی خریدن و بیخیال بدون نظارت دادن دستت و اومدی به بزرگتر از خودت میپری و میگی مهم نیست برات
ملکه_انگلیسس عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 17772 نه اصلا استارتر اون حرفو نگفت فقط حرف بچه رو بازگو کرده منتها کمی بد علایم نگارشی رو چون ننوشته بد ب ... میدونم از اولم فهمیدم منظور استاترو میگم کلمه حروم... اشتباهه ک اومده اینجا بیان میکنه ولی ربطشو ب زن باردار نفهمیدم
2014atash عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 9562 حرو...م زاده برای شما عادیه برای خیلیا فحشه 🙄خب اسی از همین تعجب کرده دیگه چون اون بچه این فحشو به مادربزرگش داده.چرا مقاومت میکنید اینقدر دنیای عجیبیه! کفتارا،شیرا رو کشتن تا موشا حکومت کنن ...