2821
2789
عنوان

بچه گستاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 80 پست

ینی من موندم بعضیا چجوری با این ایکیو زندگی میکنن😐

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانم عزیز شما اول اومدی به استارتر توهین کردی چون اشتباه تاپیکو فهمیدی وقتی هم اشتباهتو بهت میگن میپ ...

من عزیز شما نیستم

هرچی دلتون خواست به بنده توهین کردی دل بنده را شکوندی 

یکم روی تربیت خودت کار کن میدونم خیلی سخته برات ولی کار کن

از اول شکر زیادی بود زدن این تاپیک عزیزدلم نزار دعوا بشه روبوسی کنید🤣🤣🤣

عجیبه تعریف کردن یه ماجرا هم شده شکر اضافی

نی نی سایت برای چیه پس؟

قرار نیست درد و دل کنیم جمع کنیم بریم پس😔

خراسان شمالی🤍

از بزرگترش که شما هستی یاد گرفته از این اصطلاح ها توی نی نی سایت استفاده نکنید خانم باردار اینجا هست ...

😲😲😲😲 چه ربطی به زن باردار داشت؟!! 😑 وااای نکنه زن باردار اینارو بخونه از ترس پس بیفته !!! چقد بعضی چیزارو الکی گندش میکنید 

😲😲😲😲 چه ربطی به زن باردار داشت؟!! 😑 وااای نکنه زن باردار اینارو بخونه از ترس پس بیفته !!! چقد ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
😲😲😲😲 چه ربطی به زن باردار داشت؟!! 😑 وااای نکنه زن باردار اینارو بخونه از ترس پس بیفته !!! چقد ب ...

😂😂😂😂

تلاش کن یه روز نتیجشو میبینی  هر شکستی نشانه موفقیت است😉🩹❤

من عزیز شما نیستمهرچی دلتون خواست به بنده توهین کردی دل بنده را شکوندی یکم روی تربیت خودت کار کن مید ...

😂😂😂😂😂😂😂

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
همین کوتاهی های شما باعث میشه این کلمه های زشت عادی بشه و در آینده تبدیل به یه کلمه معمولی بشه

ولشون کن خودشون بچه سالن که این فحشا مثل نقل و نباته براشون و دارن عادی سازی میکنن بعد از بچه انتظار دارن

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

ینی من موندم بعضیا چجوری با این ایکیو زندگی میکنن😐

منم موندم بعضیا چجوری با این سطح شخصیت زندگی میکنن دقیقا

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده دركمدهايشان آويخته شده راندارندبعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجيرشده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواندسر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
😂😂😂😂

نخندید خواهشا به تربیت این نسل جدید نخندید 

مزاحم های ناموس مردم و دزد های آینده و فساد های بزرگ از این همین تربیت سن و سال شکل میگیره 

به عنوان بزرگتر به جای بردن پیش روانشناس اومدین تاپیک زدین و دارین میخندین

منم موندم بعضیا چجوری با این سطح شخصیت زندگی میکنن دقیقا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بابا چقدر عجیب غریبید 

درست بخونید اول

بعضیا هم انگار تو خونه مشکل دارن اومدن سر استارتر بدبخت خالی کردن

چتونه

من عزیز شما نیستمهرچی دلتون خواست به بنده توهین کردی دل بنده را شکوندی یکم روی تربیت خودت کار کن مید ...

باور کن اصلا برام مهم نیست که دلت شکست یا چی😂😂امیدوارم درستو گرفته باشی که قبل از درست خوندن پست به استارتر نپری