2789
عنوان

بچه گستاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادربزرگه به اون یکی مادربزرگه چی گفته ؟ 

اینکه یه بچه جرأت و جسارت دفاع از کسی که غایب هست و داره بهش توهین میشه رو داره که می‌تونه بگه فلان چیز رو در مورد مادربزرگم نگو زشته اسمش میشه گستاخی ، اون وقت حروم زاده گفتن تو خوبه ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

میگه بچه به مادربزرگش گفته حرومزادهایکیوت مردم به طرز نگران کننده ای پایین اومده

استارتر بد توضیح داد😂

احتمالا از کسی شنیده و گفته

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 در تکاپو چند رشته ای تاریخ ، فلسفه و حقوق بین الملل✍️دارای مدرک سخنوری و فن بیان 💫

میگه بچه به مادربزرگش گفته حرومزادهایکیوی مردم به طرز نگران کننده ای پایین اومده

به طرز نگران کننده ای شدیدن

من ک تاپیکو سرسری خوندم همون بار اول فهمیدم بچه هه گفته این حرفو 

ناموسن من ترک کنم اینجارو تا اعصابم خورد نشده😄😄

نفهمیدین چی شده بچهه به مادر بزرگه گفته اون حرفو نه اینکه بچهه خودش حرو… باشه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

نه نمیشه چون تاپیک عمومی هست هر وقت قابلیت تاپیک خصوصی اومد این را برام بگو از افاضات شما بهره ببریم

خیلی خنگیااا خیلی

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
نه نمیشه چون تاپیک عمومی هست هر وقت قابلیت تاپیک خصوصی اومد این را برام بگو از افاضات شما بهره ببریم

من حداقل عقل و سوادم میکشه اول تاپیکو درست بخونم بعد افسار پاره کنم

بسه دیگه چرا دارین بحث میکنین؟استارتر به بچه نگفته حرومزاده 

بچه هه به مادربزرگش گفته

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

دفاع چیه؟من اصلا نمی شناسمش!فقط پیام رو درست خوندم:|شما هم یه بار دیگه بخونین عنوان تاپیکو

الان خودش کجاست بیاد تاپیک را شفاف توضیح بده یه تاپیک میزنن ول میکنن میرن فقط ذهن مردم را درگیر میکنن که اون بچه قراره با این وضع تربیت چی بشه