2789
عنوان

درمان دیابت

801 بازدید | 10 پست

سلام ممنون میشم بهم کمک کنید 

۱۱ فروردین متوجه شدم دیابت نوع یک گرفتم ۲۱ سالمه و خیلی شوکه شدم فقط دوهفته اول قندم بالا بود بعد با تزریق انسولین قندم خیلی پایین آمد اکثر وقتا افت قند دارم الن باگذشت چند ماه دکترم ازمایش a1c نوشته اگ دیابت نباشه مشخص میشه تو این آزمایش ؟

صبح ۱۵ واحد گلایین میزنم و دو واحد نورپید قند ناشتا اکثرا ۷۰ هست 

انسولین ناهارمم حذف کرم 

نورپید برای شام دو واحد میزنم (یبارم ک فقط انسولین صبحم زدم انسولین  ناهار و شب هم نزدم ۲ هم شیرینی با میوه  خوردم

تست زدم دیدم ۱۳۶ )

گاهی وقتا تصادفی بعد ناهارم یا شام میگیرم ۷۵ ۸۰ 

نمیدونم چرا همش حس میکنم دیابت ندارم بدنم انگار شروع کرده به تولید 🫠 خیلی تحقیق کردم بعضیا میگن دوره ماه عسله بعضیا میگن شاید بخاطر شوکی که قبلا وارد شده بود بهت بدنت دیگ تولید نمی‌کرد و الن شروع به تولید کرده 

البته ممکنه دستگاهم قندمو اشتباه بگه و پایین نشون بده ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم هوش مصنوعی اینجور گفت حالا درست و اشتباه نمی‌دونم 

امیدوارم نداشته باشی 

در مورد سوالات شما:

آزمایش A1c: آزمایش A1c میانگین قند خون شما را در طول 2-3 ماه گذشته نشان می دهد. اگر در این مدت قند خون شما به خوبی کنترل شده باشد، ممکن است نتیجه آزمایش A1c شما در محدوده غیر دیابتی قرار گیرد. با این حال، این بدان معنا نیست که شما دیابت ندارید. دیابت نوع یک یک بیماری خود ایمنی است و با آزمایش A1c نمی توان آن را رد کرد.

قند خون پایین: افت قند خون (هیپوگلیسمی) یک عارضه جانبی شایع در درمان با انسولین است. اگر اغلب دچار افت قند خون می شوید، باید با پزشک خود در مورد تنظیم دوز انسولین خود صحبت کنید.

دوز انسولین: اینکه پزشک شما دوز انسولین ناهار شما را حذف کرده است، نشان می دهد که شما در این وعده غذایی به انسولین کمتری نیاز دارید. با این حال، مهم است که به طور منظم قند خون خود را کنترل کنید و در صورت نیاز دوز انسولین خود را تنظیم کنید.

قند خون 136 بعد از خوردن شیرینی و میوه: این نتیجه نشان می دهد که بدن شما هنوز به انسولین نیاز دارد تا قند خون را بعد از خوردن کربوهیدرات ها کنترل کند.

قند خون 75-80 بعد از غذا: این محدوده قند خون خوبی است، اما اگر اغلب بعد از غذا قند خون شما در این محدوده است، ممکن است لازم باشد دوز انسولین خود را تنظیم کنید.

توصیه ها:

با پزشک خود صحبت کنید: مهمترین کاری که باید انجام دهید این است که با پزشک خود در مورد نتایج آزمایش A1c و افت قند خون خود صحبت کنید. پزشک شما می تواند دوز انسولین شما را تنظیم کند و به شما در مدیریت بهتر دیابت کمک کند.

به طور منظم قند خون خود را کنترل کنید: کنترل منظم قند خون به شما کمک می کند تا الگوهای قند خون خود را شناسایی کنید و دوز انسولین خود را در صورت نیاز تنظیم کنید.

یک رژیم غذایی سالم داشته باشید: یک رژیم غذایی سالم و متعادل می تواند به شما در کنترل قند خون کمک کند.

به طور منظم ورزش کنید: ورزش منظم می تواند به بهبود حساسیت به انسولین و کنترل قند خون کمک کند.

به یاد داشته باشید که دیابت نوع یک یک بیماری قابل کنترل است. با مراقبت مناسب، می توانید یک زندگی سالم و فعال داشته باشید.

اگر سوال دیگری دارید، بپرسید.

صلوات برای ظهور آقا (عج) خیلی برام دعا کنید ❤️

چطورفهمیدی چه علائمی داشتی و بستری شدی

تشنگی شدید و ادرار زیاد چون عیدم بود نمیدونستم دیابت دارم همش شربت و شیرینی میخوردم زیاد   تا جواب ازمایشم بیاد نفس تنگی گرفته بودم رفتم بیمارستان و بستریم کردن چند روز گفتن دیابت داری  بعدشم که جواب ازمایشم امد قند ناشتا ۳۰۰ خوردی بود  

عزیزم هوش مصنوعی اینجور گفت حالا درست و اشتباه نمی‌دونم امیدوارم نداشته باشی در مورد سوالات شما:آزما ...

مرسی عزیزم دکترم دوز انسولینمو نصف قبل کرده چون بازم کم بود خیلی امیدوار بودم که دیابت نباشه 🥲

[QUOTE=385959630] مرسی عزیزم دکترم دوز انسولینمو نصف قبل کرده چون بازم کم بود خیلی امیدوار بودم که دیابت نباشه 

هنوز که دکتر نرفتی ان شاء الله که نیست 

صلوات برای ظهور آقا (عج) خیلی برام دعا کنید ❤️

منم تقریبا همسن خودتم دیابت دارم دیابت چیزی نیس فقط باید کنترلش کرد نگران نباش عزیزم

مرسی عزیزم نمیدونم چرا فقط دنبال درمان کاملشم یا اینکه بهم بگن دیابت نیست هنوز کنار نیومدم با دیابت   میشه بدونم شما چند واحد انسولین می‌زنید در روز 

مرسی عزیزم نمیدونم چرا فقط دنبال درمان کاملشم یا اینکه بهم بگن دیابت نیست هنوز کنار نیومدم با دیابت ...

من صبحانه نمیزنم مگه اینکه صبحانه کامل بخورم

ناهار ۱۰ واحد و  شام ۸ واحد

من حدودا ۱۰ ساله که دارم هنوزم باورم نمیشه انگار که ندارم ولی کنار اومدم باهاش