2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 82 پست
دوست شدن با پسرا آهر عاقبت ندارع ها خو چرا زود ازدواج کردی آخه ؟ من بودم جدا میشدم اما سراغ پسر ،مسر ...

آخر

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم بخاطر قیافه و پول جدا نشو اون بیرونی خبری نیس

فک کرده اون بیرون صف کشیدن تا این انتخاب کنه با عشق ازدواج کنه

روز اول ندید

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نوچ...قیافش که تو خواستگاری دیدی

سن کم هم ک ازدواج کردی خودت خاستی الان نسبت به اون بیچاره هم مسئولی که درگیر خودت کردی

با احتمالات نمیشه جدا شد از کجا معلوم نفر بعدی یک ادم لاشی نباشه و بیچاره تر نشی حالا که بحث احتمالاته

اخلاقش خوبه وضع مالیش بده خب انتخابش کردی دیگه میخاستی صبر کنی پولدار تر بیاد و باید بگم با این وضعیت اقتصادی اکثرا وضعیت مالی خوبی ندارن مگه اینکه در خودت ببینی بعد جدا شدن یک پسر پولدار کسخ.ل شه بره داماد شه بیاد ازدواج کنه اکثر پسرا بگیر نیستن دیگه 

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

واقعا سنت کمه برای پذیرفتن مسئولیت 

ولی ای کاش قبلش هم خودت هم خانوادت عاقلانه تر برخورد میکردن. بعد طلاق حساسیت خانواده و اطرافیان روت بیشتره از طرفی حس نکن هرکی میره دانشگاه بعد یه شغل عالی و یه پسر عاشق پیشه پیدا میکنه و با عشق ازدواج میکنه نه واقعا همچین چیزی نیست. 

از طرفی مستقل و شاغل بودن خیلی سخته اینکه هر روز با تعدادی از افراد باید حرف بشنوی و برای یه عده به اجبار تعظیم کنی. 

بنظرم خانواده ات که با این سن ازدواجت مشکلی نداشتند نمیتونن حامی خوبی برات باشن و بنظرم طلاق نگیر

ببخشید رک میگم ولی کسی که تو ۱۶ ازدواج کنه و بعد سرش بخوره به سنگ ک میخاد مستقل شه بنظرم برای فرار از مجردی رفته ازدواج کرده و میدونه بعد طلاق اختیار خودشو داره اما دلم واسه شوهرت میسوزه این وسط که درگیر بچه بازی شده مقصره نباید دختر بچه میگرفت

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟