2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها چرت و پرت میگه تو پست های قبلیش گفته دانشجوی پزشکی ام ۲۰سالمه بعد الان ۱۶ساله اس! دیروز تاپیک ...

عزیزم پست ها مال کسی بود توروخدا حالم بده نمی‌تونین کمک کنید زخم نزنید معمولا آخر تاپیک ها که مال خودم نیست هم نوشتم که برای من نیست

تا وقتی دیپلم و پیش دانشگاهی نگرفته باشی نمیشه کنکور داد باید معدل پیش موقع ثبت نام وارد شه که اون م ...

خودمم کنکور دادم قبول شدم اما چون گاهی تو اخبار قبلا دیده بودم که مثلا میگفتن کم سن ترین داوطلب کنکور برام سوال بود😂

عزیزم پست ها مال کسی بود توروخدا حالم بده نمی‌تونین کمک کنید زخم نزنید معمولا آخر تاپیک ها که مال خو ...

بنظرم شما جدا شو مادر و خانوادت هواتو دارن این آدم اگر درست بودن لااقل مادرش ازینکه تو رو بیرون کنه باید خجالت بکشه ما مهمون بیاد خونمون بی احترامی کنه بازم پدرم میگه نباید بیرون کرد اینا واقعا کین

بنظرم شما جدا شو مادر و خانوادت هواتو دارن این آدم اگر درست بودن لااقل مادرش ازینکه تو رو بیرون کنه ...

اره مامانش کلا چون شوهرم خیلی دوسم داره حسادت مبکنه

اره مامانش کلا چون شوهرم خیلی دوسم داره حسادت مبکنه

این حسادت نیس بی عقلی و بی فرهنگیه واقعا زشته ازین بدتر که شوهرت نتوانسته تو روش وایسه نمی‌دونم چرا اینارو بیخیال گرفتین

خودمم کنکور دادم قبول شدم اما چون گاهی تو اخبار قبلا دیده بودم که مثلا میگفتن کم سن ترین داوطلب کنکو ...

اونا جهشی خوندن زود رسیدن به دیپلم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

2790
2778
2791
2779
2792