2777
2789
عنوان

شمام رو تبریک تولد حساس هستین

112 بازدید | 14 پست

من ۱۲شب ک میشه از کسایی ک دوسشون دارم انتظار دارم تبریک بگم و ب یادم باشن چون من خودم همیشه برا تولد کسایی ک برام مهمن الارم میزارم بعد این سری شب تولدم پارتنرم ۱۲ونیم شب پیام داد خستم میخوابم🥲من حساسم؟یا شمام ناراحت میشدین؟

نه

چون تولد بقیه هم برام مهم نیس

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من با شما بود تو تاپیکتون یبار ب اختلاف خوردیم ؟

سلام

من انگار با خیلیا اختلاف دارم

یادم نیس موضوع چی بود؟

اگه ببینی بیشتر از هزارتا تاپیک دارم انتظار نداری یادم باشه که

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

سلاممن انگار با خیلیا اختلاف دارمیادم نیس موضوع چی بود؟اگه ببینی بیشتر از هزارتا تاپیک دارم انتظار ن ...

منم یادم نیست 😂😂😂 فقط عکس پروفت برام اشنا بود ک با یکی اختلاف خوردیم اونم تو این مایه ها بود

ولی طرف با ادب بود

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
منم یادم نیست 😂😂😂 فقط عکس پروفت برام اشنا بود ک با یکی اختلاف خوردیم اونم تو این مایه ها بود ولی ...

یدونه هست اسمش دریا_ممم هست

منم یبار باهاش دعوام شد قومیتی بود بحثمون سر ترک ها و...

البته خیلیا باهاش مشکل دارن منم یکبار تا تعلیقی برد

دهه هشتاد ها اکثرا حساسن و

دهه 70

بقیه نه

ماها که از اول کسی برامون تولد نگرفته الآن خودمونم روز تولدمون یادمون میره.

حساس بودن خیلی بده

توقع داشتن خوب نیست.

از کسی حواسش به تولدش خودش نیست توقع داشته باشی تولد تورو به خاطر بسپره.

بع نظرم از خودخواهی.

بچههای منم ازین اخلاقا دارن.

به یاد دیگران بودن خوبه

ولی فراموش کرد ناراحت بشی خوب نیست.

2790
2778
2791
2779
2792